מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילהנטע11/08/2010
אמא לשניים: תינוק בן 4 חודשים וילדה בת שנתיים וחצי.
עוד לפני הולדתו של האח הילדה הביעה רצון להוריד טיטול ולעשות בסיר, לא לחצנו עליה ומידי פעם השתמשה בסיר לפיפי/קקי.
לפני כחודשיים בשיתוף פעולה עם הגן החלנו בגמילה מטיטולים. הימים הראשונים היו בסדר גמור עם מעט מאוד פיספוסים. לאחר מספר ימים היא החלה לפספס כל הזמן. וכל פעם ששאלו אותה אם יש לה פיפי אמרה שלא ועשתה בתחתונים. לאחר שבועיים התייאשו קצת בגן וחזרנו לטיטולים. יש לציין שבבית המצב היה קצת יותר טוב, הרבה פחות פיספוסים.
החלטנו שייגמר הגן נתחיל שוב להוריד טיטול בבית כדי שתיגמל עד תחילת שנת הלימודים.
בפועל אנחנו כבר שלושה ימים בבית והיא לא מוכנה להןריד את הטיטול בשום פנים ואופן, היא אפילו לא אומרת שעשתה קקי בטיטול ולוקח המון זמן עד שהיא מסכימה שנחליף לה.
השאלה שלי היא מה עליי לעשות: לא לדבר איתה כלל על הנושא ולחכות שהיא תעלה את זה?
יש לציין שגם התלות שלה במוצצים התגברה מאוד והיא רוצה להיות לפחות עם מוצץ אחד כל היום ולא רק בלילה.
היא ילדה מאוד מאוד מאוד עקשנית ולעיתים יש לה התפרצויות זעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לעזרה....
נטע12/08/2010למה רק לי לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה
נעמה סבג שמש12/08/2010נטע שלום,
גמילה ניתן לעשות רק בשיתוף פעולה עם הילד.
במקרה של שליטה בסוגרים, זו החלטה שלה בלבד. אני הייתי ממתינה קצת ולא לוחצת. גם כך עוברת הילדה תק' רגישה. אז זה יקח עוד חודש חודשיים, אז מה?
כשזה יגיע ממנה זה יהיה מהיר ופשוט. חבל למשוך את זה נצח.
על העזרה בנושא האח החדש ניתן לקרוא מאמרים וכתבות באתר שלי.
הרבה סבלנות,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)