גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה
    נטע
    11/08/2010

אמא לשניים: תינוק בן 4 חודשים וילדה בת שנתיים וחצי.
    עוד לפני הולדתו של האח הילדה הביעה רצון להוריד טיטול ולעשות בסיר, לא לחצנו עליה ומידי פעם השתמשה בסיר לפיפי/קקי.
    לפני כחודשיים בשיתוף פעולה עם הגן החלנו בגמילה מטיטולים. הימים הראשונים היו בסדר גמור עם מעט מאוד פיספוסים. לאחר מספר ימים היא החלה לפספס כל הזמן. וכל פעם ששאלו אותה אם יש לה פיפי אמרה שלא ועשתה בתחתונים. לאחר שבועיים התייאשו קצת בגן וחזרנו לטיטולים. יש לציין שבבית המצב היה קצת יותר טוב, הרבה פחות פיספוסים.
    החלטנו שייגמר הגן נתחיל שוב להוריד טיטול בבית כדי שתיגמל עד תחילת שנת הלימודים.
    בפועל אנחנו כבר שלושה ימים בבית והיא לא מוכנה להןריד את הטיטול בשום פנים ואופן, היא אפילו לא אומרת שעשתה קקי בטיטול ולוקח המון זמן עד שהיא מסכימה שנחליף לה.
    השאלה שלי היא מה עליי לעשות: לא לדבר איתה כלל על הנושא ולחכות שהיא תעלה את זה?
    יש לציין שגם התלות שלה במוצצים התגברה מאוד והיא רוצה להיות לפחות עם מוצץ אחד כל היום ולא רק בלילה.
    היא ילדה מאוד מאוד מאוד עקשנית ולעיתים יש לה התפרצויות זעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לעזרה....

נטע
    12/08/2010

למה רק לי לא עונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

נעמה סבג שמש
    12/08/2010

נטע שלום,

גמילה ניתן לעשות רק בשיתוף פעולה עם הילד.
    במקרה של שליטה בסוגרים, זו החלטה שלה בלבד. אני הייתי ממתינה קצת ולא לוחצת. גם כך עוברת הילדה תק' רגישה. אז זה יקח עוד חודש חודשיים, אז מה?
    כשזה יגיע ממנה זה יהיה מהיר ופשוט. חבל למשוך את זה נצח.

על העזרה בנושא האח החדש ניתן לקרוא מאמרים וכתבות באתר שלי.

הרבה סבלנות,
    נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו