שינוי בשגרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי בשגרה
    יעלי
    11/08/2010

שלום ותודות על הפורום המצוין

יש לנו שני ילדים- בת שנה ועשרה חודשים ובן חודש וחצי. סביב הלידה של הקטן הקפדתי מאוד על הלו"ז של ה'גדולה' עם דגש על טקס שינה מאוד מסודר וקבוע. רק לאחרונה 'שיחררתי' קצת לטובת ארוחת שבת וכו'.
    בשבוע הבא יש לילדה חופש מהגן ואני עם שני הילדים (ללא בעלי) ניסע ל'חופשה' אצל הסבים לכמה ימים. אצלהם יש לי יחידת דיור שבה אוכל לישון עם הילדים, כולנו בחדר אחד. ברור לי שהלו"ז לא יוכל להישמר אבל האם יש לכם טיפים ל'מזעור נזקים'? אני בעיקר חוששת שהיעדר טקס השינה שלה והשינה עם האח הקטן (שקם בלילה מן הסתם) ימנעו ממנה לישון כמו שצריך ושזה יישאר גם כשנחזור הביתה. ישנה גם אפשרות שהילדה תישן עם הסבים ואני עם התינוק. האם לדעתכם זה עדיף?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בשגרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בשגרה

נעמה סבג שמש
    11/08/2010

יעלי שלום,

קחי איתה כל דבר שהוא מוכר, מגן ראש, מצעים שהיא אוהבת, חפץ מעבר, בובה שהיא ישנ איתה , ספרים אהובים.
    אין בעיה שהיא תישן עם הסבים, כל עוד היא רוצה. חשוב שלא תרגיש נטושה.

כן, המעבר עלול לשבש לך את השגרה לכשתחזרו. אבל תוך 3 ימים של עקביות, המצב יחזור לקדמותו.
    בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו