מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העברת ילדה לגן אחר- דחוף מאודריקי13/11/2007
בתי בת 4 ובשנה שעברה העברנו אותה ממסגרת קיבוצית לגן עירייה.
מאז שעברה לגן החדש היא הפכה להיות חוצפנית, פרועה והיא מוציאה משפטים שילדה בת ארבע לא אמורה להגיד כשהיא בגן שמחנך לערכים (אתמול ביקשתי שתהיה קצת בשקט בלילה והיא ענתה:זה הפה שלי ואני אשמיע בו מה שאני רוצה), מיותר לציין שכל העונשים וכל האיומים כבר לא עובדים עליה והיא מתחצפת ופשוט עושה מה שבא לה.
אתצול החלטנו סופית שאנו רוצים להחזירה למסגרת הקיבוצית (בתחילת השנה היא לא היתה מוכנה לשמוע על זה - עכשיו היא קצת יותר מוכנה).
השאלה אם העברה באמצע השנה לא תפגע בה למרות שאת רוב הילדים בקיבוץ היא מכירה?האם להמתין עד למסיבת חנוכה שהיא מאוד נרגשת לקראתה כי הם כבר עושים חזרות? האם יש מצב שהתנהגותה תחמיר או תדרדר מעבר למה שעכשיו? (כל מי שמכיר אותה ציין שמאז שעברה לגן עירייה היא השתנתה ולא לטובה)
אני אודה על תשובתך הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר של גן
שושי יעקובי13/11/2007ריקי שלום,
סביבה של גן יכולה להשפיע מאוד על התנהגות של ילד אבל יכולים להיות גורמים נוספים האחראים לשינוי שחל בביתך. גורמים כגון התפתחות שכלית ורגשית, צורך בעצמאות רבה יותר, שינויים כלשהם בסביבה הקרובה, כל אלו עשויים לגרור תגובות של התנגדות ולעורר עימותים בין הילד להורים. כדאי לברר היטב האם הגן הוא גורם ההשפעה ומה בגן משפיע על ההתנהגות של ביתך. לגבי שיקולים אם להעביר לגן קודם או לא - חשוב לקחת בחשבון גם את המצב העתידי. האם בתך תמשיך לבקר במסגרת החינוך הקיבוצי גם בשנים הבאות או שלמעשה היא תחזור למסגרת הנוכחית. במצב זה המעברים התכופים לא יהיו לטובה.
שושי יעקובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)