מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפי זעם בעקבות ריטליןטלי12/08/2010
בני בן 10 נוטל ריטלין כבר 3 שנים. אני מרגישה שככל שהוא גדל המצב מחמיר. כשהילד לא מקבל סיפוק מיידי בכל דבר שהוא רוצה או מבקש הוא מתחיל להתפרץ בצורה היסטרית ואלימה. הוא רוצה להרביץ למי שהרגיז או הכעיס אותו. התגובה שלו היא קיצונית מאוד. גם אני כאמא שלו הייתי מס' פעמים חלק מהסיטואציה הזאת כשהוא כעס עלי הוא התחיל לבעוט בי. האם כל זה קשור לנטילת הריטלין? האם התקפי הזעם שיש לו הם תוצאה של "גמילה" מהריטלין כמו כל סם אחר??? מה ניתן לעשות וכיצד עלי לטפל בתופעת הלוואי הארורה הזאת? אני מרגישה שקשה לי להשתלט עליו. בזמן שהוא מתנהג ככה יש צורך לתפוס אותו חזק ולנסות להרגיע אותו וזה דורש גם מאמץ פיזי. לא פעם הוא גרם למי שהיה צריך לאחוז בו ל"כחולים" בידיים.
בבקשה, עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי זעם
סמדר ריינר12/08/2010שלום טלי,
השאלה שאת שואלת היא שאלה רפואית, אנחנו לא רופאות ולא יכולות וגם אסור נו ענות לך בעניין כזה. כדאי שתפני לרופא שרושם לכם את הריטלין עם השאלה הזו, ותבדקי איתו האם זו תגובת לוואי לריטלין ואם כן מה ניתן לעשות מבחינה תרופתית בעניין הזה.
אחרי שתבדקי את זה לשביעות רצונך, אם המסקנה תהיה שזה לא קשור לריטלין אלא זהו עניין פסיכולוגי, את יכולה לפנות שוב לפורום עם פרטים יותר מלאים על הילד, על המשפחה, על הסיטואציות שבהן זה קורה וכו', וננסה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)