קשיים חברתיים ריגשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים חברתיים ריגשיים
    אמא
    13/08/2010

יש לי ילד בן 11 וחצי שמתקשה להיפתח מתקשה להביע את עצמו אין לו הרבה חברים , לא מקובל אהוד בחברה אומר שצוחקים עליו מקללים אותו בדברים קיצוניים אני התערבתי אבל אי אפשר להיתערב בכל דבר אני לא ממש יודעת מה לעשות מנסה לדבר להבין הוא אומר שלא מפריע לו אבל רואים שכן מפריע לו המורה אומרת שנראה שדווקא אוהבים אותו אבל אני רואה את ההפך בבקשה תגידו לי מה אתם מציעים לי לעשות
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים חברתיים ריגשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים חברתיים

סמדר ריינר
    13/08/2010

שלום לך,
    תראי, את לא יכולה לרצות בשביל הילד שלך, הוא ילד כבר די גדול, ואי אפשר לעשות דברים ללא רצונו.
    מתוך דברייך לא ברור איך הילד הגיע למצב הזה. מה בהתנהלות שלו גורם לכך שהוא תופס מקום חברתי כל כך קשה.
    יכול להיות שהוא אומר שלא איכפת לו כי הוא לא יודע ולא מאמין שאפשר לעשות משהו כדי לשנות את זה והוא מיואש.
    האמת היא שיש מה לעשות, אבל לצורך כך צריך לצאת מההסתכלות שלפיה הוא קורבן והילדים מציקים לו ולהבין מה מתוך כל הדבר הזה כן תלוי בו ומה הוא לא עושה נכון.
    ההסתכות הקורבנית זו הסתכלות שאת מחזקת כשאת מתערבת בענייניו כלפי חוץ אך לא עושה בדיקה כלפי פנים, איפה הוא יכול להשתנות ולא הכיתה.
    נסי לדבר איתו על כך שיש דרכים להתמודד, ואם לא תצליחו לבד תפנו לייעוץ ותלמדו לאט לאט מה צריך לשנות כדי שיהיה לו יותר קל להתחבר, אבל הוא צריך לרצות בכך, את לא יכולה להכריח אותו. את יכולה רק להסביר לו שיש תקווה, המצב לא אבוד, ואם הוא יבחר לשתף פעולה תוכלו להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו