תסכול והתקפות זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תסכול והתקפות זעם
    שרון
    13/08/2010

שלום וברכה,

בני בן ה3.5 מתקשה מאוד כאשר אנחנו מגיעים לאירועים חברתיים למשל, מסיבה בגן, ימי הולדת, ארוחה משפחתית וכו' .

הוא מאוד מצפה להגיע לארוע אולם כשאנחנו נמצאים בפתח הדלת/בכניסה למקום הוא מסרב להיכנס, משתטח על הרצפה, בוכה, משתולל, צועק ובועט לכל הכיוונים. לא ניתן לשכנעו בשום אופן לצאת מן המצב הזה. ולרוב אנחנו נשברים וחוזרים הביתה.

הדבר מאוד מקשה עלינו וניסינו בכל מיני דרכים להכינו לקראת הארוע אבל זה לא עוזר ותמיד בזמן אמת הוא חוזר להתנהגותו.

לאורך כל השנה האחרונה לא היה ניתן להשתתף במסיבות הגן מכיוון שהוא תמיד היה מגיע ומתנהג באופן שלא מאפשר להישאר שם.

מה גם שיש לו סף תסכול מאוד נמוך ואם משהו לא מסתדר לו/ מסרבים לעשות כרצונו הוא נוהג באותו האופן. הדבר מאוד מטריד אותי בעיקר כשזה קורה במקומות ציבוריים.

אני אובדת עצות הדבר מאוד מאוד מקשה עליי בהתנהלות היומיומית איתו בעיקר כשיוצאים החוצה מהבית.

חשוב לציין שכשהוא נרגע הוא מתנהג כאילו כלום לא קרה.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי/להפנות אותי לגורם שיוכל להנחות אותנו כיצד לנהוג עימו במצבים אלו.

השנה הוא עולה לגן עירייה ואני מאוד חוששת שההתנהגות הזו תרחיק ממנו את הסובבים אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול והתקפות זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול והתקפות זעם

סמדר ריינר
    14/08/2010

שלום שרון,
    אתם יכוים לפנות להדרכת הורים אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט. את יכולה לבדוק האם קיימת אופצהי ש הדרכת הורים במכון להתפתחות הילד בקופת החולים אליה את שייכת, או לחפש באופן פרטי. אם הילד מתחיל גן עירייה את יכולה לשאול את פסיכולוגית הגן יכול להיות שהיא תוכל לתת הדרכה כזו או להפנות אותך לגורמים המתאימים באיזור מגוריכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו