מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מזריםשירי13/08/2010
שלום בתי בת שנתיים והיא ממש מתביישת שאנחנו ליד זרים וזה גם לא זרים שכנים פרצופים שהיא מכירה היום היינו בארוחת ערב אצל סבא שלי והיו דודים שהיא רואה אותם הרבה והיא פשוט לא עשזבה אותי אמרה אמא אמא עצמה עיניים וחיבקה אותי חזק וגם השכנים ראו אותנו היום והיא חיבקה לי את הרגל התחילה לבכות שהיא רוצה הבייתה ושוב עצמה עיניים והתחפרה בצוואר שלי עד שהלכנו מהמקום היא ככה כבר בערך חצי שנה ומאוד מפחדת גם מרעשים חזקים רעש של אופנוע של אוטובוס זיקוקים היא ישר נבהלת מאוד הדבר מפריע מאוד איני יכולה ללכת איתה למקומות כי היא לא עוזבת אותי גם בטיפת חלב האחות רצתה לבדוק אותה והיא לא דיברה בכלל יש לציין שבבית ובגן היא מאוד פעילה ומשחקת ומדברת יפה מאוד לגילה מה עושים תודה זה ממש מתעצם מיום ליום ומתסכל אותי כאם לילד ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מזרים
ליאת גרוס13/08/2010שלום שירי
חרדה מזרים בגיל זה היא נורמלית ומהווה חלק התפתחותי תקין. תני לה את ההגנה לה זקוקה ובמקביל שדרי לה שאת סומכת על יכולת ההתמודדות שלה ומאמינה שהיא יכולה. הבטיחי לה את קרבתך גם אם היא קצת מתרחקת ותני הרבה מחמאות כאשר מתגברת על חששותיה. כשתרגיש מוכנה תתרחק ותתמודד. סבלנות.
אל תתרגשי מטיפת חלב. הם לא צריכים להדאיג אותך. הם לא נותנים לך או לה ציון.
העובדה שמסתדרת יפה בגו ובבית היא החשובה. תהני ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)