גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין
    מירי
    14/08/2010

לפני חודש עזבתי את בית ואני פרודה וילדים איתי שלוש ימים בשבוע ופעם בשבועיים אצל בעלי,
    אני לא יודעת אם זה קשור הבן שלי הקטן שבין שש סובל נורא מהתקפי זעם כגון עם הוא רוצה משהו חייבים לבצע עם לא הוא מתחיל להרביץ לי ולדבר אלי לאיפה, שהוא רגוע אפדשר לדבר איתו והוא גם מבטיח וכמובן לא מקיים, אני לא חושבת ולא יודעת עם עונש זה פיתרון טוב מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים

ליאת גרוס
    14/08/2010

שלום מימי
    גירושים הם משבר משמעותי עבור ילד בן 6, גם כשהכל נגמר יפה, מה שבד"כ לא קורה.
    ההתנהגויות שאת מתארת מאפיינות מאד ילד אחרי גירושים. ייקח זמן עד שתיצרו שיווי משקל חדש והילד יהיה קצת פחות זועם. עדיף שהוא מבטא את רגשותיו מאשר שומר בלב.
    כדאי לנסות לשמור על יחסים תקינים עם אב הילדים. לשדר מסרים דומים, לא ללכלך זה על זה בנוכחות הילדים ולתת לילד מקום לדבר על רגשותיו בלי שירגיש שהוא חייב להיות נאמנן לאחד הצדדים.
    כרגע הוא כועס. תאמרי לו שאת מבינה את הכעס וזה באמת מצב קשה לכולם. תסבירי לו שזה לא קשור אליו. תקשיבי לרגשותיו ותני מקום של כבוד לאב.

עם הזמן זה יהיה קל יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו