מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עידוד ילדיםדינה פאל15/08/2010
ביתי הבכורה, בת 41/2 הייתה השנה בגן תת חובה. סירבה לאורך כל השנה באופן נחוש ועיקבי להשתתף בכל פעילות שהתקיימה בגן. סרבה להשתתף בחוגים סרבה להיות אמא של שבת ואף סרבה להשתתף במסיבת סיום שנה. היא יודעת ומכירה את כל החוגים וידעה בע"פ את מסיבת סןף השנה אך מסרבת בכל תוקף להשתתף. לאורך כל השנה וגם בשנה שעברה דאגנו לא להחריח אותה להשתתף וכך נהגו גם הצוות המקצועי. היה ניסיון חד פעמי לנסות לדרבן אותה להשתתף אך כשלא הצליח חזרנו לעיקרון "כשהיא תירצה היא תשתתף". הדבר היחיד שהיא הסכימה להשתתף היה כוכבת השבוע בו הוענקה לה תשומת לב מיוחדת. יש לציין שמאז שנולדה היא מקבלת המון חיזוקים חיוביים ולפעמים אני חושבת שיתר על המידהבעבר היא אף אמרה לי "די להגיד לי כל הכבוד"...
שאלתי: האם אנו נוהגים נכון, האם ישנן אפשרויות נוספות שלא חשבנו אליהם? מה ניתן לעשות על מנת לעזור לה. האם אני צריכה לשנות משהו בהתיחסות שלי? האם זה יעבור מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידוד ילדים
סמדר ריינר15/08/2010שלום דינה,
לא ציינת האם יש לה חברים, הםא משתתפת בצורה פעילה בשעת מפגש בגן? תנסי גם לתת יותר פרטים על הילדה ועל המשפחה, ואני אנסה לעזור לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)