לידת ילד שני... ברוך ה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לידת ילד שני... ברוך ה.
    אפרת
    15/08/2010

בעה עוד חודש אני אלך ללדת את ילדי השני... יש לי אוצר בבית, ילדה בת כמעט 3 וחצי, בספטמבר תתחיל גן חדש וגם בעה יוולד לה אח. היא ילדה פיקחית ומדהימה ואנחנו מדברות על הקרב ובא. היא מתרגשת ומדברת על התינוק שיגיע, על המעבר לגן חדש... התחלתי השבוע להסביר לה שאמא תעדר כמה ימים ותחזור עם התינוק, כמובן שאני מתכננת להביא אותה לביקור בביה"ח, זא שהיא תראה אותי בימים האלה. יש לציין שאני מאוד קשורה לביתי ואנחנו המון יחד! כמובן שיש לה מקום להיות, יש את ההורים שלי שהם דמויות מאוד משמעותיות בחיים שלה ולזה אני לא דואגת! החששות כמובן זה שאני לא יחסר לה יותר מדי, שהיא לא תחשוב שנעלמתי וכד. אשמח לטיפים אפילו ברמה הטכנית ובטח ובטח ברמה הריגשית. כמה לדבר? לשאול אותה? בכלל כל העיצות האפשריות אשמח מאוד לשמוע! אני רוצה שהימים האלה יעברו עליה הכי טוב שאפשר. אני אמורה ללדת בעה ב-20-09 וכמו שאתן יודעות בתקופה זאת מתחילה גם שנת הלימודים והיא תהייה בגן חדש. אז כמובן שאעשה את המקסימום להיות איתה וללות אותה. יש לציין שאני בעצמי עובדת במערכת החינוך כך שיש לי מחויבות גם למערכת. אבל כמובן שכרגע ביתי היא לפני הכל! מקווה שלא היה ארוך מדי והבנתן את כוונתי ושאלותיי. מחכה ומצפה לתשובה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידת ילד שני... ברוך ה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת ילד שני

סמדר ריינר
    15/08/2010

שלום אפרת,
    נראה שאת כנראה קצת יותר מדי חרדה או מרגישה מאשמה כלפי הילדה שלך, אם הסברת לה והכנת אותה, אין מעבר לזה מה לעשות. זה ל אאומר שתמיד היא תהיה מרוצה מזה שאת עסוקה עם אח חדש או שלא תהיי חסרה לה בבית החולים, אבל זה טבעי ואין דרך למנוע את זה לגמרי, את צריכ הלהקבל את זה כחלק מהעניין ולא לנסות להילחם בזה כל כך הרבה. מותר לילדה שלך להרגיש גם דברים שליליים כלפי הסיטואציה.
    ידה בת 3 וחצי היא מספיק גדולה אם מסבירים לה, להבין שלא נעלמת.
    שיהיה במזל ולידה קלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודנ על התשובה המהירה...

אפרת
    15/08/2010

אני דווקא לא חושבת שאני חרדה, סיפרתי הכל על מנת שתדעו את כל הנעשה בעניין, אבל זה בסדר! אני באמת יודעת שהכנתי אותה בדרך הטובה ביותר. בכל אופן תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    15/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו