מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך..לא נכנס בהודעה 1 הכול.איילת15/08/2010
אז ממשיכה:
בקיצור סמדר,החרם הזה רדף ורדף אבל אני מרגישה שנפלתי קורבן וזה לא אני או התנהגותי,
החברים שלי היום תודה לאל,הם חברים טובים-וטובים מאוד...רק שהן רחוקות\יש לי אחת מהשרון ועוד 2 מהשרון מישוב אחר-שלושתן למשל מנוער שוחר מדע...שמרנו קשר שנים.
יש לי את אלו שלומדות רחוק בב"ש בטכניון באילת וכו אבל שומרים קשק אימלי...
יש 2 שלומדות באונ אך לא במקצוע שלי ולכן היי ביי ויוצאות יי הולדת אך אחת למליון נפגשו ת כי תכלס כולן חורשות
אני כן מרגישה איפהשהוא לעיתים מחוסרת חברה-אבל מנסה לשפר,מנסה להכיר בתחנת אוטובוס,בימי הולדת,בקפיטריה וכו,
מקווה בעה"ש ששנה הבאה יצלח ואכיר אנשים טובים וחברים לחיים
דבר נוסף שרציתי להגיד...
בעצם הענין הוא שאני רוצה לדעת מה לא בסדר....ולהשתנות אך מאידך מרגישה שלא אני לא בסדר....
לגבי הציונים-הבחינה בעה"ש עוד 6 ימים והנה מ3000 עמושים למדתי 20...מקוווה בעה"ש שמהיום אחה"צ אשב ואלמד וכן אצליח...
לא ייתכן שבן אדם יקבל מאה בכל הבחנים עבודות ודוחות ובמבחן סופי ירד ל 7-6-5 רק בגלל משהו לא ידוע משבר סמוי או דחיינות
בקיצור-מה ממליצה לעשות?
אולי יש דבר אחר שאפשר לעשות?
האים יש עיסוקי מרגוע או עיסוקי עידוד שמכירה?
האים מכירה דרכים פרט ללימוד בחברה אם אין חברה כלכך ...לעלות את המוטיבציה והחשק ללמוד
אולי בכלל הכול מהחום?מהחדר הקטן והמוצף חום ללא מזגן בו 5 מאוורירים לא עוזרים?
אולי אנ יכן בסדר וסתם חושבת שלא בסדר?
אולי אני לא בסדר...
אי כבר מבולבלת מאוד\מה תוכלי להציע<
בברכה
תודה
תודה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
סמדר ריינר15/08/2010שלום נועה,
מעבר למה שהצעתי לך אין לי כרגע מה להציע. אני באמת לא חושבת שהפורום הוא תחליף לייעוץ מעמיק יותר.
זו כמובן בחירה שלך אם ללכת לטיפול או לא, ואני מאחלת לך הצלחה רבה בכל דרך שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)