לצאת לחופשה בלי התינוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לצאת לחופשה בלי התינוק
    ליאת קיסרי
    15/08/2010

שלום רב,
    אני אמא לתינוק בן שנה. חזרתי לעבודה כשבני היה בן שמונה חודשים ומאז הסבתות שלו שומרות עליו במהלך השבוע בחלקים שווים. אציין כי בני מאוד קשור לסבתות ולסבים שלו ואף ישן אצליהם מדי פעם (לא ליותר מיומיים שלושה).
    לאחרונה אני ובעלי החלטנו כי אנחנו רוצים לצאת לנפוש שבועיים בתאילנד, אולם אנחנו מאוד מתלבטים אם לקחת את בננו.הסבתות והסבים מאוד לוחצים שנשאיר אותו אצליהם על מנת שנוכל לנוח ולבלות. האמת היא, שאנחנו מאוד רוצים לנפוש לבד אבל המחשבה שלא נראה אותו שבועיים (13 ימים בדיוק) קשה לנו ואף גורמת לנו לחשוב שלא נהנה מהטיול.

רציתי לשמוע את חוות שעתך בעניין זה.

תודה רבה

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצאת לחופשה בלי התינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשה בלי התינוק

סמדר ריינר
    15/08/2010

שלום ליאת,
    זה עדיין לא גיל מתאים לצאת לחופשה כל כך ארוכה ללא הילד. ילד בגיל הזה עדיין לא מבין הסברים וגם מושג הזמן לא ברור לו. במשך שבועיים הוא עלול להאמין שנעלמתם לעולמים. החרדה והכאב שייגרמו וכן חוסר אמון בכם יהיו גדולים וכולכם תשלמו על כך מחיר כשתחזרו. לדעתי חבל, עדיף שתתאפקו עוד שנה שנה וחצי, וגם אז הייתי יוצאת רק לחמישה ימים בערך, לא יותר. שבועיים זה המון זמן עבור תינוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו