שאלה לאחד מרופאי/מייעצי הפורום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לאחד מרופאי/מייעצי הפורום
    איילת
    16/08/2010

שלום
    שאלה לי אליכם,
    בא עזרתכם במידת האפשר
    אודה מראש
    אני בחורה צעירה,
    כל חלום חיי היה בעצם לימודי הרפואה
    רציתי להציל חיים
    רציתי לרפא ולעזור.
    סבי מגיל צעיר שהייתי שיהיה בריא עד120 חלה במחלות שונות ואיבד תפקוד נורמאלי,תמיד מגיל קטן הסתכלתי מה עושים לו,ניסיתי להסביר לו על כל מיני צילומי רנטגן שקיבל,חקרתי וכו בדיקות שלו תרופות שקיבל
    מצד שני תמיד הייתי בחוגי רפואה פרחי רפואה ניצני רפואה נוער שוחר מדע וכל הנוגע בדבר
    בזמן אמת,אחרי שהוצאתי בגרות בהצטיינו תאך פסיכומטרי לא בדיוק 720 כפי שהם דורשים,לא התקבלתי.
    החלום הזה נעוץ לי בבטן כל חיי.כבר כמה וכמה שנים.הלכתי ללמוד ביולוגיה.תחום דומה.אך עדיין הלב רוצה רפואה.מנסה כל הזמן בכל הכוח לעבור ולהתקבל אך לא כלכך קל לי
    אני מאוד מבואסת.מאוד כוא לי על כך.אני מסיימת השנה בעה"ש את התואר שלי בציוני ם לא רעים-אם כי לא הצטיינות,אך מסיימת אותו בציונים נורמאלים.
    עדיין אני כלכך כל הזמן חושבת רפואה רפואה רק רפואה
    מרגישה עם עצמי לא שלמה בלי המקצוע הזה
    אני כלכך רוצה.זה גורם לי לפעמים בתוך עצמי להרגיש מבוזבזת-או לבכות,מעט מאוד להחצין כלפי חוץ אך זה עצוב לי.רוב חבריי לכתה הם רופאים כיום או עומדים להיות רופאים.היינו חמישיה או עשיריה של תלמידים מצטייינים בתחום המדע-כולם כמעט התקבלו-אני ועוד 1 לא....
    יש את התוכני תהארבע שנתית הזו היום של אונ תלאביב אבל התחרות גדולה והמבחנים קשים-אנסה בעה"ש רק לא בטוחה שאצליח.בפנים הלב אומר כן,אבל יש חששות
    ההורים הולכים אחרי בכל דבר,מנגד,כמה פעמים שמעתי את ההורים משוחחים על זה בינם לבין עצמם..כאילו אני לא שומעת,שרפואה לא תניב לי כסף ופרנסה גדולה,שאני צריכה להתחתן ולהביא ילדים והם מודאגים שמלימודים כל החחיים ותורנויות וקשיים רבים לא אצליח טוב
    מצד שני נורא רוצים שאהיה רופאה-זה תואר עם שם ועם כבוד\אני בעצמי כעט מבולבלת.לא יודעת מה לעשות.מרגישה רע.
    עכשיו יש לי את המבחני גמר של התואר שלי ואני מנסה ללמוד ולהצליח כמה שיותר בהם שבעה"ש הממוצע יהיה כמה שיותר גבוה
    מצד שני רציתי שלאול-מה בעצם הייתם מציעים לי לעשות,
    אניבת 20+ אני יודעת שזה פורום ילדים.אני קוראת וכותבת פה שנים מגיל קטן,מייעצת ומתייעצת.רציתי הפעם להיות המתייעצת,אם זה מותר.אם זה אפשר.אתם ממש נחמדים פה בפורום-סמדר-והד"ר הנחמדה שעונה כל הזמן
    בקיצור-למנוע כל יאוש
    מה היית םעושים?
    האים עוד אצליח?
    האים יצא ממני משהו?
    האים זה לא בזבוז אחרי לכך המון שנים של עבודה ולימודים קשים בסוף להיות מורה או להיות איזו עובדת לבורנטית באיזו מעבדה?זה מייאש אותי
    חלילה לא מזלזלזת וכל תפקיד במקומו מונח-אבל רציתי להציל חיים
    זה מה שרציתי לעשות\
    במדא כבר הייתי,לא בטוח שאשוב...
    לא מסתדר כרגע עם העבודה ולימודים
    אבל רפואה זה כל החלו ם שלי

לתשובתכם אודה

נועה רייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להתייחסות למייל שטרם נענה

איילת
    16/08/2010

שלום סמדר/נעמה/שירי או כל יועצת אחרת
    אשמח להתייחסות למכתב זה
    בברכה,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

איילת
    16/08/2010

שלום
    שמה לב שמדלגים על ההודעות שלי היום
    אני מקווה שזה לא בגלל שיש פה מתחת נועות אחרות אשר לאחת מהם ביקשת לא לכתוב לך יותר סמדר

תודה רבה
    מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בפעם השלישית.בקשת התייחסות למכ

איילת
    16/08/2010

שלום
    מבקשת להתייחס למה שכתבתי
    בתודה
    ערבנעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם-מספר פעמים דלגתם עלי -אנ

איילת
    17/08/2010

שלום
    אנא ענו
    תשובתכם חשובה לי
    כל טוב
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו