ילד להורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד להורים גרושים
    מיקי
    17/08/2010

אהלן אני בן 18 אני בן להורים גרושים מאז גיל 3 אז בעצם אני לא ממש מכיר את ההרגשה לגדול עם אבא בזמן האחרון התחלתי לחשוב על הקשר עם אבא שלי ברצינות רציתי להתייעץ ולהבין עם התנהגותי נכונה או קצת כפוית טובה או שאולי יש לכם עצות בישבלי אז כחה ,מגיל 12 בערך הפסקתי לבקר את אבא שלי בביתו בסופי שבוע משום שאבא שלי עבר לגור עם חברה שלו בביתה עם שני ילדיה בהתחלה באתי אבל בעיקרון לא היה לי נוח כי לא היה לי חדר וכל הזמן שהייתי שם הרגשתי שמנסים לבדר אותי כדי שאני ארגיש בנוח אז לאחר זמן מה עד היום בעצם אני נפגש עם אבא שלי פעם פעמיים בשבוע לכמה שעות בקניון כדי לדבר ולאכול תוך כדי ,ובנוסף אבא שלי כל הזמן בא בטענות אליי למה אני לא בא אליו, אך אני לא מסכים מאותן סיבות. נוסף לכך עכשיו שאני כבר בן 18 אבי לא חייב לשלם מזונות אז ביקשתי ממנו דמי כיס כשביקשתי ממנו הוא סירב ואמר שזאת חוצפה שאני מבקש דבר כזה ואיים לספר לבנה של חברתו האם התנהגותי כפוית טובה או לא ? לדעתי אב צריך לדאוג לילדיו בכל מצב לא משנה מה הנסיבות האם אני צודק בבקשה תנו לי תשובה כי אני כבר לא יודע מי צודק ???????
    נ.ב רציתי להבהיר עוד משהו קטן הבקשה של דמי כיס זה לא אקט של סחטנות אלא של בדיקת דאגה ואכפתיות,אז האם זה יותר מדי לבקש רק כדי שתבינו אבא שלי היה משלם לאמא שלי מזונות מאוד מנימליות , אני יודע שלא בוחרים הורים והכל אבל אני מאוד רוצה לדעת אם התננהגותי נכונה או לא בבקשה תענו לי!!!!! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד להורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד להורים גרושים

סמדר ריינר
    17/08/2010

שלום מיקי,
    לא הייתי ורצה להתייחס מי צודק ומי לא כי אני שומעת רק את הצד שלך ולא את הצד של אבא שלך. באופן עקרוני, זו לא חוצפה בעיני לבקש דמי כיס אבל זו גם זכותו של אבא לסרב.
    בדיוק באותה מידה, שבה זה בסדר שאביך מבקש שתבוא לבקר אותו, וזה בסדר גמור שאתה לא מרגיש נוח אבל כן פוגש אותו בדרכים אחרות. כלומר לא ניתקת את הקשר, לא דיברת אליו לא יפה, בסך הכל ביקשת לראות אותו בתנאים שיותר נעימים לך. אין צודק או לא צודק בעיני בעניין הזה.
    הייתי מציעה לך לא לעסוק במזונות שאביך שילם לאמך, כי זה לא עניינך, זה שייך להם, וזה לא אמור להעיב על הקשר שלך עם אביך.
    יש אנשים שמראים איכפתיות דרך כסף ויש אנשים שמראים קשר ואיכפתיות בדרכים אחרות.
    אני מבינה שלך יש שאלה לגבי רמת האיכפתיות של אביך כלפיך, אבל אני לא בטוחה שנושא דמי הכיס ירגיע את זה גם אם תקבל ואתם.
    מה שחשוב זה האם אביך מתעניין בך, חם כלפיך, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!!!

מיקי
    17/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו