מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעוט בן שנה ו8 חודשיםשירה18/08/2010
שלום רב
בני בן שנה ו8 חודשים החל לסטור לי על הפנים, ולא כדבר שראה בבית כי אין לו מהיכן , אני חד הורית אמא ל2, הגדול בן 12 ודי עצמאי, משחק עם הקטן רק לידי כי הוא לא במסגרת, ולא משאירה את שניהם לבד. לאחרונה הקטן החל להכות גם את אימי וגם אותי, שאנו אומרות לו לא הוא לא מוכן לקבל זאת וממשיך בבכי להכות. הוא מפונק מן הסתם עקב היותו הקטן בבית ולא יורד כמעט מידיי. אם אני נעלמת לו אפילו דקה לשירותים הוא פורץ בצרחות אימה. כמו כן בזמן האחרון קם בלילה מתוך שינה, עם עיניים סגורות צורח, וכשאני לוקחת אותו לידיי להרגיעו הוא מכה אותי על פניי וראשי בלי הפסקה, רואים גם שעושה זאת מתוך שינה, כמו בחוסר מודעות לזמן ולמקום.
גם דופק לעצמו ראש בקיר כל הזמן, במיוחד אם אומרים לו לא על משהו. האם זה פינוק יתר?
אשמח להדרכה, לא יודעת כבר איך להתנהג איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעוט בן שנה ו-8 חודשים
סמדר ריינר18/08/2010שךום מירב,
אפשר קרוא לזה פינוק יתר ואפשר לקרוא לזה כנראה סתם חוסר גבולות. ייתכן שאת משדרת חולשה וחוסר ביטחון וואלי גם חוסר עיקביות והילד מרגיש חרד ולא מוחזק, והמכות שהוא נותן הן גם ביטוי לזה.
אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת כדי לקבל הכוונה יותר ספיציפית איך להציב גבולות לילד, רצוי כמה שיותר מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)