מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים???דנה14/11/2007
יש לי ילדה בת 7 שתמיד רוצה לשלוט על החברות בכיתה ונורא מתעצבנת שלא היא הקובעת
היא תמיד רוצה לקבוע במה משחקים מתי איך ולמה. איך להסביר לה שהיא לא תמיד צריכה להיות מעל כולם ולקבוע ושיש לחברות שלה זכות להביע את עצמם ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי? אני צריכה תשובה דח
דנה15/11/2007למה לא עונים לי? אני צריכה תשובה דחוף... אמא לילדה בת 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שרוצה להחליט
שושי יעקובי15/11/2007הדרך הנכונה להשפיע על הילדה שלך להתחשב ברצונות ובצרכים של אחרים היא להתערב במצבים שמתרחשים בבית, בניכן זהו תחום ההשפעה שלך. לעומת זאת לא הייתי ממליצה לך להתערב בעניינים שקורים בינה לבין החברות שלה אלא אם היא פונה אליך לבקש עצה. היחסים החברתיים שלה עם חברותיה הם מרחב אישי שלה והיא בתהליך של ללמוד להתמודד עם מצבים מורכבים. ההתערבות שלך עלולה להוביל לתוצאות הפוכות ממה שאת מתכוונת. הבת שלך תרגיש כי את מבקרת אותה והיא תתגונן ולא תפנים את דבריך. לעומת זאת, במצבי עימות שקורים בבית תוכלי ללמד אותה דרך אחרת להתמודד עם קונפליקטים: להראות לה איך להתחשב ברצונות של אחרים, לחשוב ביחד על דרך ביניים ולהתאמן על פתרון בעיות.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אמא16/11/2007תודה רבה על העזרה למדתי ואני אשתדל ליישם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)