מה עושים???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים???
    דנה
    14/11/2007

יש לי ילדה בת 7 שתמיד רוצה לשלוט על החברות בכיתה ונורא מתעצבנת שלא היא הקובעת
    היא תמיד רוצה לקבוע במה משחקים מתי איך ולמה. איך להסביר לה שהיא לא תמיד צריכה להיות מעל כולם ולקבוע ושיש לחברות שלה זכות להביע את עצמם ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי? אני צריכה תשובה דח

דנה
    15/11/2007

למה לא עונים לי? אני צריכה תשובה דחוף... אמא לילדה בת 7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה שרוצה להחליט

שושי יעקובי
    15/11/2007

הדרך הנכונה להשפיע על הילדה שלך להתחשב ברצונות ובצרכים של אחרים היא להתערב במצבים שמתרחשים בבית, בניכן זהו תחום ההשפעה שלך. לעומת זאת לא הייתי ממליצה לך להתערב בעניינים שקורים בינה לבין החברות שלה אלא אם היא פונה אליך לבקש עצה. היחסים החברתיים שלה עם חברותיה הם מרחב אישי שלה והיא בתהליך של ללמוד להתמודד עם מצבים מורכבים. ההתערבות שלך עלולה להוביל לתוצאות הפוכות ממה שאת מתכוונת. הבת שלך תרגיש כי את מבקרת אותה והיא תתגונן ולא תפנים את דבריך. לעומת זאת, במצבי עימות שקורים בבית תוכלי ללמד אותה דרך אחרת להתמודד עם קונפליקטים: להראות לה איך להתחשב ברצונות של אחרים, לחשוב ביחד על דרך ביניים ולהתאמן על פתרון בעיות.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמא
    16/11/2007

תודה רבה על העזרה למדתי ואני אשתדל ליישם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו