ילד בן 8 "מכור" לכסף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 "מכור" לכסף
    מורן
    18/08/2010

אחי בן ה-8 מתעסק כל היום עם כסף. הוא חושב רק על זה והוא מסתובב כל היום עם הארנק שלו. הוא מבקש כסף כל היום. כשהוא רואה כסף העיניים שלו נוצצות. אפילו כשאמרנו לו לבקש משאלה (לא זוכרת באיזה הקשר) הוא ביקש מאלוהים כסף. הוא כל הזמן אומר שהוא רוצה שיהיה לו הרבה כסף והוא כועס על כך שהוא בן 8 ולא יכול לעבוד.
    אין לי מושג מאיפה דבר כזה נובע כי לא חסר לו כלום, ההורים שלי דואגים לו להכל תמיד.
    ההורים שלי קצת מתסוכלים מהמצב הזה אבל אני יותר מתוסכלת. אני מאוכזבת מכל העניין הזה, לא הייתי רוצה שאח שלי יהיה רודף כסף כל החיים שלו. הוא מסתכל על כסף כאילו זה הדבר הכי חשוב בחיים למרות שאנחנו מדגישים ואומרים לו שזה ממש לא הדבר הכי חשוב בחיים. מה אפשר לעשות? ומאיפה דבר כזה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 8 "מכור" לכסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 מכור לכסף

סמדר ריינר
    18/08/2010

שלום לך,
    כשמישהו מכור למשהו, לא משנה מה, אוכל, כסף או דברים אחרים זה לא מעיד על חוסר בכסף או באוכל, אלא על חוסר ריגשי כלשהו. הורייך, ולא את, צריכים לבדוק את זה יותר לעומק ואולי ללכת איתו לטיפול או להדרכת הורים. אנא העבירי להם תשובה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו