טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אחי בן ה-8 מתעסק כל היום עם כסף. הוא חושב רק על זה והוא מסתובב כל היום עם הארנק שלו. הוא מבקש כסף כל היום. כשהוא רואה כסף העיניים שלו נוצצות. אפילו כשאמרנו לו לבקש משאלה (לא זוכרת באיזה הקשר) הוא ביקש מאלוהים כסף. הוא כל הזמן אומר שהוא רוצה שיהיה לו הרבה כסף והוא כועס על כך שהוא בן 8 ולא יכול לעבוד. אין לי מושג מאיפה דבר כזה נובע כי לא חסר לו כלום, ההורים שלי דואגים לו להכל תמיד. ההורים שלי קצת מתסוכלים מהמצב הזה אבל אני יותר מתוסכלת. אני מאוכזבת מכל העניין הזה, לא הייתי רוצה שאח שלי יהיה רודף כסף כל החיים שלו. הוא מסתכל על כסף כאילו זה הדבר הכי חשוב בחיים למרות שאנחנו מדגישים ואומרים לו שזה ממש לא הדבר הכי חשוב בחיים. מה אפשר לעשות? ומאיפה דבר כזה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, כשמישהו מכור למשהו, לא משנה מה, אוכל, כסף או דברים אחרים זה לא מעיד על חוסר בכסף או באוכל, אלא על חוסר ריגשי כלשהו. הורייך, ולא את, צריכים לבדוק את זה יותר לעומק ואולי ללכת איתו לטיפול או להדרכת הורים. אנא העבירי להם תשובה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד