ילד בן 3 -- צורח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 -- צורח
    לי
    18/08/2010

יש לי ילד בן 3 , שבמידה ולא מקבל משהו -צורח ואם אומרים לו לא ...בוכה בלי הפסקה .
    עברנו לארץ חדשה לא מזמן והסימפטומים האלה יתגברו . לגבי המעבר עצמו עשינו לו הכנה טובה ומוקדמת לעניין .
    איך עלי למתן את המצב ומה עלי לעשות בכדי לגרום לו להבין -- שלא כל מה שהוא רוצה הוא יקבל ולא על כל דבר התשובה היא כן .
    אשמח לסיוע ועזרה בנדון .
    תודה לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3 -- צורח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3

סמדר ריינר
    19/08/2010

שלום לי,
    הדרך היא מאוד פשוטה, - לא להיענות לצרחות. זה לוקח זמן אך אם תהיי עיקבית הוא יבין שהטקטיקה הזו פשוט לא יעילה ויזנח אותה.
    כשהוא צורח, צריך להגיד ו פעם אחת, ורק פעם אחת, ובטון ברור ותקיף, כשהצרחות לא יעזרו, אמרתם לא וזה לא, ובזה לעזוב את העניין. לא להסביר, לא לכעוס, לא לנהל דיונים, לא הטפות מוסר, לא הסברים ובטח שלא התחננויות. כל אה מגבירים את ההתייחסות שהוא מקבל על ההתנהגות ולכן מחזקים אותה.
    אחרי שאמרתם פעם אחת, הוא ימשיך לצרוח עד שיתעייף. זה יקרה מספר פעמים עד שהוא יבין שזה לא יעיל.
    כאן חשוב מאוד להיות עיקביים, כי אם פעם אחת תהיו עייפים או חסרי סבלנות ותתנו לו את מה שביקש רק כדי שיהיה שקט - צריך יהיה להתחיל הכל מהתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו