טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא לילדה העולה ל-א ואני זקוקה לעזרה. לפני שנה ב-2 לספטמר ביומה השני בגן חובה שהיה גן חדש עבורה ילדתי ננעלה בשירותים. כעבור מספר דקות ילדים שמעו אותה בוכה ואמרו לגננת שבאה לשחררה. מאז אותו היום הילדה מפחדת להכנס לשירותים בכל מקום. גם כשנכנסת איתי לשירותים מחוץ לבית היא בודקת פתחי אוויר - האם ישמעו אותנו במידה ויקרה משהו. במהלך שנה היא סירבה לצאת לטיול עם הגן בטענה שיהיה לה פיפי והיא לא תוכל ללכת לשירותים (כמובן שהיא גילתה לי את זה בסוד). היום לפני כיתה א לקחתי אותה לבית הספר הראתי לה שירותים, נכנסנו ביחד וראינו שאין שום סכנה ולמרות זאת היא עדיין טוענת שלא רוצה לעלות לבית הספר כי היא תצטרך ללכת שם לשירותים. אשמח לקבל טיפים איך להתמודד עם המצב כדי להמנע מנזק עתידי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד