בעיות התנהגות בגיל הרך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות בגיל הרך
    רחל
    21/08/2010

אני סבתא ל2 נכדים בני 3.5 ו1.5 מאז שהבת גדלה לפעמים היל הגדול מכה אותה ושמתי לב כי בני מגיב בחומרה כלפי הילד הוא מתייחס לכל דבר ומשוחח עם הילד ונראה לי כי הילד פוחד מאביו לבי נכמר ואני חושבת שבני מגזים בחינוך נוקשה כלפי הילה בדובר בילד נורמטיבי חכם נבון וילד שקט לא שובב שנוהג כמו כל הילדים וגם לפעמים מכה את אחותו נא תנו לי עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות בגיל הרך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל הרך

נעמה סבג שמש
    21/08/2010

שלום לך רחל,

לא ברורה לי העצה את מבקשת. איך לנהוג עם הילד? מה לומר לבנך? מה זה אומר התנהגות נוקשה של אביו כלפיו. תפרטי בבקשה ואוכל לענות.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חינוך בגיל הרך

רחל
    22/08/2010

אני חושבת שבני נוהג בנוקשות ורוצה לקבל עצה מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חינוך בגיל הרך

נעמה סבג שמש
    26/08/2010

רחל שלום,

כל עוד בנך אינו מרגיש צורך לפנות לעזרה ואינו רואה בעיה, לא נוכל לייעץ לו באופן ישיר.

אם לך יש יכולת להשפיע עליו ולדבר אליו בצורה עדינה, העבירי אליו את המסר.

אפשר להפנות אותו גם לתוכן ומאמרים מתאימים כדי ללמדו "הורות ברוח האינטליגנציה הרגשית"

קשה לעזור בצורה עקיפה אלא אם כן יש לך השפעה על התנהלותו. אולי דרך בת זוגתו תוכלי להשפיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו