בעיה אצל ילדה בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה אצל ילדה בת 6
    אלכסנדרה
    22/08/2010

שלום רב,
    רציתי לשאול לגבי ילדה בת 6 , שמטופלת בריפוי ועיסוק וקלינאית תקשורת .
    קלינאית בתקשורת עלתה שיש זכרון לטווח קצר האם יש תרופות שמשפרות זכרון זה?
    לילדה יש קושי בשליפה, עם זאת הזיכרון החזותי מצוין.
    השארננו אותה עוד שנה בגן חובה מחשש שלא תוכל להתמודד עם הקשיים שאתם צריך להתמודד
    בכתה א .
    בבית כאשר אנו מנסים ללמד אותה חומר דידקטי היא מקשה מאוד וזאת למרות שאנו רואים יכולת למידה.
    אנו די מיואשים ולא יודעים מה לעשות האם יש תקווה לאפשר לה להכנ ס שנה הבאה למסגרת חינוך רגילה??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אצל ילדה בת 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אצל ילדה בת 6

סמדר ריינר
    22/08/2010

שלום אכסנדרה,
    לא ידוע לי על תרופות כאלה ובכל מקרה זו שאלה לרופאים וכאן זה לא פורום רפואי.
    בכל אופן אלכסנדרה נשמע, נשמע לי שאתם מאוד לחוצים. אני לא בטוחה שיש סיבה ללחץ שלכם. ילדים רבים עוים לכיתה א' עם לקויות למידה שונות וקשיים שונים, מקבלים עזרה מתאימה ומתמודדים היטב. אני לא בטוחה שזה טוב שאתם יושבים איתה בבית עם חומר דידקטי כיוון שייתכן שהדבר נעשה תוך לחץ ודאגה ומגביר את תחושת חוסר היכולת וחוסר הביטחון שלה, וזה מוריד את הביצועים שלה עוד יותר, ואולי זו הסיבה שתאם מרגישים פער בין מה שהיא יכולה ומה שהיא עושה. היא בסך הכל ילדה קטנה וכבר מטופלת גם בריפוי בעיסוק וגם אצל קלינאית תקשורת - זה כבר המון לחץ עבורה. תרפו. גשו לפסיכולוגית של הגן לקבל הכוונה יותר ספציפית לגבי העתיד ולגבי מה כדאי לכם לעשות אם בכלל ואם כן אז איך. כי אין לכם את הכלים ללמד ילדה עם קשיי מידה ולכן אולי עדיף שתרדו מזה, לא בטוח שזה מקדם אותה וזה רק מוריד לה את הביטחון כרגע ומעלה את אווירת הלחץ בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו