פחד נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה
    מירי
    22/08/2010

בתי בת 10.5. ביולי האחרון יצאנו לחופשה בהולנד ובגרמניה יחד עם חברים. הבן הגדול (17) של החברים לקח את בתי ואת אחותו לטיול על אופניים בכפר הנופש בו שהינו, באיזה שלב היה לו קשה לשאת את שתי הבנות ובתי ירדה מהאופניים. והוא אמר לה שתחכה הם יבוא והם נעלמו לה לכמה דקות. בתי מצאה את החדר שלנו אך הגיעה שהיא בוכה ורועדת כולה. מאז שחזרנו לארץ הילדה לא עוזבת אותי גם אם יצאתי מהבית והיא עם אחיה הגדול היא כל כמה דקות מתקשרת אליי, היא קמה מאד מוקדם בבוקר כדי לראות שלא יצאתי מהבית. היא לא מוכנה לישון אצל הדודים שלה למרות שהיא רוצה. אני רואה איך היא "נקרעת" בתוך תוכה. גיסתי לקחה אותה יחד עם ילדיה לקניון והיא אמרה לי שהיא לא עזבה אותה וכל הזמן היא דואגה לבנה הקטן שלא ילך לאיבוד.
    בתי קשורה אליי אך לא היתה במצב הזה מעולם. באחד הערבים היא פתאום אמרה לי "אמא את יודעת למה אני ככה? זה מאז שעזבו אותי בהולנד". אני מאד מוטרדת ודואגת ולא יודעת מה לעשות. אנא עזרו לי כדי שאדע כיצד לנהוג ולעזור לבתי.
    תודה מראש מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה

סמדר ריינר
    23/08/2010

שלום מירי,
    אנא פינ לעמודת "שאלות נפוצות" לשאלה העוסקת לפחדים אצ יידם ואם זה לא עוזר נראה לי שכדאי תפנו לגורם מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו