גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין
    דנה
    22/08/2010

שלום,
    אני נשואה 8 שנים עם 2 ילדים (בני 6 ושנה) מאז לידת הילד הראשון היחסים עלו על שרטון.
    כמס' חודשים אני בהחלטה לסיים את הקשר ונמצאת בתחילת תהליך גירושין.
    לאורך כל התקופה הילד הגדול היה חשוף למריבות ולהעלבות בבית.
    ב- 1/9 הילד עולה לכיתה א' ובהחלטה משותפת בעלי אמור לעזוב באותו היום.
    אני מתלבטת איך לספר לילד על התהליך בצורה הקלה ביותר( טרם דיברנו איתו) האם לבצע שיחה איתו לבד או בשיתוף בעלי?
    לתשובתכם המסורה והמהירה אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין

סמדר ריינר
    23/08/2010

שלום לך,
    ההחלטה לבצע את העזיבה ביום העלייה לכיתה א' היא החלטה רעה מאוד. אתם למעשה הורסים לילד שלכם בלי כל התחשבות את היום שהוא מחכה לו זמן רב, והוא חרד לקראתו בלי שום קשר. זה מעבר ליכולת שלו להכיל את כל זה, וזה פשוט לא פייר ולא נכון.ע מה אתם רוצים שהוא יבכה קודם? על כך שאבא הולך על כך שהוא חושש להשאר בד בכיתה שהוא לא מכיר? או על כך שהוא מתרגש לעלות לכיתה א'? אנא מכם דחו אותה בשבועיים לפחות אם לא יותר.
    בכל אופן, על ההחלטה צריך לספר לו בצורה משותפת, להסביר לו שאבא ואמא לא מסתדרים, זה לא אשמתו ולא קשורה אליו, שניכם ממשיכים לאהוב אותו בדיוק כמו קודם, וכן יש עדכן אותו בסידורים מעכשיו, שאבא עוזב והוא יראה אותו במימים אלה ואלה וכו'. יש לצפות אחר כך, גם אם לא מייד, לשאלות, חששות, חרדות, כעסים, ולתת להם מקום, והבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל-גרושין...

שני
    24/08/2010

קודם כל תודה על התשובה המהירה ,חשוב לי לציין שבני היה בשנה שעברה בחטיבה צעירה מה ששונה בעצם מילד אחר שעולה לכתה א ומגיע מגן לבית הספר ,בנוסף עם כל הקושי שבעזיבת בעלי עבור הילד אני לא בטוחה שכדאי שיישאר מאחר והילד חשוף למריבות קשות שיש בהן לא פעם גם התבטאות מילולית מאוד לא יפה ,אני ממש אובדת עצות ...מה לעשות?בבקשה תעני לי במהרה ,תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    24/08/2010

שלום דנה,
    הילד שלכם היה עד למריבות עד עכשיו שבועיים לכאן או לשם זה לא מה שישנה. נכון שאם הוא היה בחטיבה צעירה זה קצת מקל, אבל עדיין עלייה ליום א' זה יום חגיגי עבור כל ילד, וחבל להרוס לו זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

שני
    25/08/2010

אני מאוד מודה לך על הייעוץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור...

סמדר ריינר
    25/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו