מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יציאה ללימודיםשירי23/08/2010
בני בן חודשיים וושלושה שבועות כאשר יהיה בן ארבעה וחצי חודשים אני אצטרך לחזור ללימודי.
הלימודים הם יום בשבוע אך לצערי מ10 בבוקר ועד 22 בלילה משמע אני לא אראה אותו יום שלם.
אני מנסה להתארגן על סיוע מהמשפחה .פעמיים בחודש סבתא עד ארבע ואז בעלי יקדים ויחזור מהעבודה ויקח אותו. ועוד פעמיים בחודש אני בבעייה (עד 16 ,כי שוב אז בעלי מגיע)כנראה שאצטרך לקחת מטפלת.
חשבתי לקחת אולי מטפלת מאיזור הלימודים כדי שתוכל לקפוץ לאוניברסיטה איתו ואני אוכל להניק(בעייה נוספת) וגם לראות אותו אך אני מאמינה שאתקשה לעשות זאת כי זה לא איזור מגוריי ואני גם לא רוצה שהיא תסתובב עם בני יום שלם הלוך וחזור בקיצור אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה טוב ובשביל מי טוב, אני לא יודעת מה לעשות ובעיקר מאוד מתקשה עם העובדה שלא אהיה עם בני יום שלם.
מה אתן חושבות או ממליצות
תודה וסליחה על הסרבול פשוט אני בעצמי מאוד מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה ללימודים
ד''ר שירי שדה שרביט24/08/2010שירי שלום,
יש משפחות רבות בהן האם נאלצת לחזור לעבודה לאחר מספר חודשים והילדים מתפתחים באופן תקין. במידה ואת תהיי ביתר הימים מספיק שעות עם בנך, והוא יהיה עם דמויות מוכרות (כמו מטפלת קבועה), אזי לטעמי זה בסדר גמור לחזור ליום לימודים בשבוע, גם אם הוא ארוך. אם הילד בשעות אחהצ עם אביו, מה טוב. עלייך לקחת בחשבון כמה מטלות יש לך בבית להכין שקשורות בלימודים, ומי ישהה עם בנך בזמן הזה.
אני מתארת לעצמי שהלימודים הללו חשובים לך, אחרת השאלה לא היתה מטרידה אותך. בתכנון מתאים של הזמן ועם תמיכה מספקת, תוכלי לשלב את האימהות וההנקה עם העיסוקים האחרים שלך.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)