גמולה??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמולה??
    הילה
    23/08/2010

שלום, יש לי ילדה בת שנה ו11 חודשים שנגמלה מטיטול בגיל שנה ושבע, לאחרונה, בערך כחודש,
    היא עושה את צרכיה באופן כמעט מוחלט בתחתונים, גם בלילה וגם ביום.
    זה לא נראה כאילו בורח לה והיא לא מצליחה לשלוט בזה אלא יותר כאילו היא עושה דווקא... היא ממש עומדת מסתכלת עלינו ועושה בתחתונים, למרות שהיא יודעתלבקש ומודעת להשלכות וההשלכות (הרטיבות) מפריעה לה מאוד אך היא ממשיכה.
    התגובה שלנו לעניין מאוד מתונה כגון"לא נורא...בפעם הביא נספיק....תפתיעי אותנו וכו'...
    ואפילו פיפי פרס אך כל זה ללא הצלחה, אני כבר מאוד מתלבטת האם להחזיר אותה לטיטול?????
    אנא עזרו לי!! נגמרים לי המצעים והבגדים הנקיים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמולה??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    24/08/2010

הילה שלום,
    במידה ובתך כבר היתה גמולה מזה שלושה חודשים, אין שום סיבה לחזור אחורנית. אפשר להשאיר חיתול בעת השינה כי זה קצת מוקדם לגילה (גם בצהריים וגם בלילה). חשוב שתקחו בחשבון שייתכן שעכשיו "נפל לה האסימון" והיא קלטה את משמעות הגמילה, וכעת בודקת מה המשמעות של עשיית הצרכים לא בשירותים, איך אתם מגיבים וכדומה. לכן כדאי לחזור שוב לתהליך הגמילה, עם פרסים והתייחסות מתונה, אבל להסביר גם שהיא כבר גמולה ולא עושה בתחתונים.
    כדאי גם לחשוב באיזו מידה הרגרסיה בגמילה נובעת מהיציאה לחופש וטשטוש המסגרת, במידה והיא נמצאת בגן. אולי בתחילת ספטמבר כשהיא תחזור לשגרה, יהיה יותר קל לגמול.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו