מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שנה וארבעיעל24/08/2010
אני מגדלת ילד מדהים ומתוק לבד. הוא נולד מתרומת זרע. הוריי נפטרו לפני שנולד, כך שאין לו גם סבא וסבתא. הוא ילד עדין וטוב, ולאחרונה נכנס למשפחתון. אפשר לומר שטוב לו שם. הוא שורד. אבל לאחרונה אני חוששת שהוא יכול להיות שמח רק כשאני איתו.
אתמול נאלצתי לעזוב את הבית אחה"צ למבחן ארוך, והשארתי אותו אצל חברה טובה שהוא מכיר ואוהב.
הוא צרח מבכי במשך שש שעות. שום דבר שהיא עשתה לא הואיל. כלום.
כשאני לידו, עם אנשים, גם בסביבה שנראה שנעים לו בה, הוא רוצה להיות צמוד אליי. אם אני מניחה אותו - לידי כמובן - הוא מיד מתחיל לבכות. גם אם ברור לגמרי שאני נשארת לשבת לידו ולא מראה סימני התרחקות.
אני רוצה לעבור תהליך של ייעוץ ושינוי איכותי אחרי שאתמול הבנתי שמשהו כאן לא תקין. אני רוצה להקנות לו עצמאות, ובכך בעצם להיטיב עם שנינו. אני זקוקה להמלצה - לאן לפנות, ומעדיפה שזה ייעשה בעיר מגוריי, חיפה.
אשמח לעזרתכם.
בתודה,
שירה, אמא של יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכת הורים
ד''ר שירי שדה שרביט24/08/2010שירה שלום,
חלק מההתנהגויות שתיארת - כמו קושי להיפרד ממך - הן קשורות גם בגיל ובשלב ההתפתחותי של יאיר, ולא הייתי מייחסת אותן לסיטואציה המשפחתית שלכם בלבד.
לגבי טיפול בחיפה - אני מכירה מספר מסגרות ציבוריות לגביהן כדאי לך לבדוק האם תוכלי לקבל בהן מענה. לדוגמא:
היחידה לשלום הילד, מכון חנה חושי להתפתחות הילד, מרכז רפואי בני ציון: 04-8374039
מרכז רפואי "רמב"ם": 04-8543871
תחנה לטיפול בילד, בנער ובמשפחה חיפה: 04-8626402
שווה לבדוק את האפשרויות הללו.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)