התאפקות בקקי לבת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאפקות בקקי לבת 3
    שירן
    24/08/2010

בתי כמעט בת 3 סבלה מס חודשים מהתאפקות לקקי ,תקופה שזכורה כסיוט עבורה ועבורנו.עם חלוף הזמן חזר לה הבטחון והיא עושה קקי רק בטיטול ורק בבית ולא בגן.פיפי בשירותים כרגיל .ב4 חודשים האחרונים של הגן היא מתאפקת יום שלם בגן ולא עושה פיפי. כשהיא מגיעה ב-4 היא עושה בבית .היא סיפרה שהיא פוחדת שהבטן שלה תיפול לשירותים. זה ברור שזה שייך לחוויה מהגן שכן רק שם היא לא מוכנה להיכנס לשירותים ובכל מקום אחר כן. הבעייה כעת היא שחלה ריגרסיה שוב והפעם היא מתאפקת לקקי שוב מס ימים סובלת ומשתוללת בבית ,הפכנו למוגבלים בחופש בשל כך,היא ממלמלת לעצמה "אין לי קקי" ברצף כאילו עובדת על עצמה .ההתנהגות בזמן ההתאפקות חמורה יותר מההתאפקות ממנה סבלה לפני חצי שנה. אני אובדת עצות וחרדה ממש ,חבל לי שהיא נכנסת לגן חדש בתחושת איפוק שוב מאשר הציפייה שהייתה לנו שבגן החדש היא תסכים לעשות לדבריה.איזה סוג של טיפול עלינו לקבל? פסיכולוגית ?איזה בדיוק יש מלא התמחויות? אשמח להמלצה למישהי בצפון הארץ מומחית .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאפקות בקקי לבת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה להתייחסות

שירן
    27/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו