כמעט בן שלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כמעט בן שלוש
    מורן
    25/08/2010

שלום
    בני עוד חודשיים בן שלוש
    ובזמן האחרון יש לו מן גמגום קל במילה הראשונה במשפט לדוגמא:
    אאאאאא אמא אני אוצה אטיק
    הגמגום הוא בדר"כ במילה הראשונה
    אמרו לי שהרבה ילדים מדברים כך בגילאים הללו
    וזה בגלל שהוא חושב מהר ורוצה להוציא מהר את המשפט
    אבל אני עדיין מוטרדת
    והשאלה היא אם זה ממשיך עד מתי לחכות עם זה? או אולי לבדוק את זה כבר עכשיו?
    יש לכן המלצות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט בן שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט בן 3

סמדר ריינר
    25/08/2010

שלום מורן,
    זו לא כל כך שאלה פסיכולוגית, אלא יותר מתחום קלינאות התקשורת, אם זה מטריד אותך את יכולה לפנות קלינאית תקשורת דרך קופת החולים שלך ולבדוק את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ילד כמעט בן ארבע יליד סוף דצמב

דנה
    25/08/2010

תודה רבה סמדר,

רציתי רק הברהרב קטנה יש דמויות מאוד גבריות בבית אך הוא יותר זמן איתנו עם הבנות בעלי נמצא איתו ומטפל בו ברגע שהוא מגיע הביתה בערך ב 6 בערב ועד שהוא הולך לישון שזה 8-30 אחיו הגדול בן 19 כמעט ולא בבית אבל השאלה העיקרית האם התנהגות זו נורמלית לגילאים הללו?או שהיא חריגה והאם בכל זאת אני צריכה יעוץ אותי זה מטריד ובעלי אומר לא לעשות עינין וזה יעבור התיעצתי עם גננות והן אמרו לי שזה טבעי וזה יחלוף.אני זוכרת את הילד הגדול גם אהב עגלות ובובות אבל לא זכור לי ברמה כזו.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד כמעט בן 4

סמדר ריינר
    26/08/2010

שלום דנה,
    זו לא התנהגות נורמלית במובן שלא כל הילדים נוהגים כך כחלק מההתפתחות שלהם. יש ילדים רבים שיש להם העדפות כאלה בגיל הזה, בנך הוא לא היחיד לפעמים זה חולף ולפעמים לא. בכל אופן, הדאגה בלאו הכי לא תעזור, ולכן אין בה טעם. אם את בכל זאת מודאגת ייתכן ורצוי שתפני לייעוץ מסודר כדי לבדוק איך כדאי לך להתמודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו