בן שנתיים ו-3 שמרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים ו-3 שמרביץ
    קרן
    25/08/2010

בני בן השנתיים ו-3 החל בחודש האחרון להרביץ לילדים סתם כך ללא שום סיבה, מדובר בעיקר בילדים שהוא לא מכיר,בדר"כ עם חברים שהוא מכיר הוא משחק בסה"כ יפה וגם בגן לעיתים רחוקות הוא מרביץ. הסברתי לו מספר פעמים שככה לא מתנהגים , שככה לא משחקים וכו וכו וזה לא ממש וזר והתופעה חוזרת על עצמה פעם אחר פעם.
    היום שזה שוב חזר על עצמו פשוט העלתי אותו הביתה .
    הבעיה שאני לא רוצה שכול פעם שהואמכה ילד בפארק לעלות אותו הביתה כי זה נראה לי קצת קשה מידי . אשמח מאד לעצה בנושא?
    אגב יש לו אח קטן בן 8 חוד' שלאחרונה נראה שהוא מקנא בו יותר ואגב גם אותו הוא מכה מידי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים ו-3 שמרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמרביץ

ליאת גרוס
    26/08/2010

שלום קרן. ייתכן כי מרביץ כי מקנא אבל כך או כך את צודקת שאת מעבירה מסר שזה אסור.
    אני חושבת שכדאי קודם לאיים בעלייה למעלה ואם ממשיך להכות אז לממש את האיום ולהעלות אותו הבייתה. התקווה היא שאחרי כמה פעמים המסר יעבור והמכות יפסקו כך שלא תצטרכי להתמיד בעונש.
    מקווה שיעבוד.

במקביל כדאי לבדוק אם דרך המכות הוא לא מבטא איזה קושי רגשי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו