ילדה בת שנתיים ועשרה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים ועשרה חודשים
    גל
    25/08/2010

ילדתי היא ילדה שובבה . סקרנית (גם לשלילה היא עושה דברים מסוכנים. אין דבר שהיא לא מתעסקת איתו) לעולם אי אפשר להשאיר אותה לבד . גם אם אני במטבח והיא צופה בטלווזיה אני כל הזמן מסתכלת עליה. כל הילדים בגילה שאני מכירה לא מתנהגים כמוה. אפילו ההורים אומרים לי שהיא שובבה וכל הזמן מחפשת הרפתקאות. הדבר נמשך המון זמן ולא מפסיק . אני מותשתתת . חסרת סבלנות ממעטת לצאת איתה למקומות ( כי היא בורחת בריצה ) כולם משחקים היא תמיד תמצא משהו אחר שמאוד מעניין , לטפס על הגדר , להכניס ידיים לאסלה. למרוח את כל המשחת שיניים על הרצפה . לטפס על השיש ולפתוח ארונות והרשימה עוד ארוכה.
    מצד שני היא ילדה מאוד מפותחת שכלית . מדברת שוטף עם אוצר מילים עשיר ומביעה את עצמה נהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנות וגבולות

נעמה סבג שמש
    26/08/2010

שרית שלום,

נשמע מדברייך שילדתך היא ילדה פקחית, אמיצה וסקרנית.
    עם זאת, נשמע שהיא אדון לעצמה וגבולות אינם חלק מחייה.
    כדי לעזור לה, עלייך לתחום אותה במסגרת, להגדיר מותר ואסור, ולהבהיר לה מה ההשלכות של מותר(חיזוק התנהגות) ומה ההשלכות של אסור(מה תפסיד מכך).

את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא מאמרים בנושא.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו