טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ילדתי בת 7 עולה לכיתה א השנה במהלך שהותה בגן חובה נודע לי מהגננת שאחד הבנים בגן אמר לה שילדתי ביקשה ממנו להוריד מכנסים ולהראות לה את איבר מינו.הגננת שוחחה עימה וגם אני.היום ילדתי שהתה אצל חבר וחברה משותפת.כשהגעתי שאלתי היכן הילדים נאמר לי שהם בחצר.כשהגענו הביתה שאלתי את ביתי מה הם עשו ולאחר כמה דקות היא טענה שהיא ביקשה מהבן שיראה לה את איבר מינו ושהוא הצמיד את איבר מינו לשלה לפי בקשתה.אני כל הזמן חוזרת ואומרת לה שמעשים מסוג זה מסוכנים והם לא לגילה אנא תשובה בהקדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, לא ברור כרגע אם באמת המעשים האלה מסוכנים או שהם מעידים על סקרנות מינית בלבד שהיא עצמה בריאה ונורמלית אך בגיל כזה כבר אמורים להבין שהתנהגויות כאלה הן לא במקום. כן חשוב להסביר לילדה שהגוף של כל אחד הוא פרטי, ושההתנהגות שלה לא מקובלת ולא מתאימה. כן הייתי בודקת יותר מהיכן היא קיבלה את הרעיון לבקש דבר כזה, והאם זה קרה שגם ביקשו את זה ממנה. אם עדיין אתם לא מצליחים לפתור את העניין ולברר אותו, אולי כדאי לפנות לייעוץ מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד