ילד בן 10 חסר משמעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 10 חסר משמעת
    מזל
    25/08/2010

אני אמא ל4 ילדים הילד השלישי בן 10 חסר משמעת ומתחצף פשוט שמדברים אליו לא מתייחס
    כל דרך שאני נוהגת אם בעונש או בטוב לא עוזר ילד פשוט חוצפן
    אשמח אם אקבל כמה עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 10 חסר משמעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסר משמעת

ליאת גרוס
    26/08/2010

שלום לך
    מאד קשה לענות לשאלתייך מבלי לקבל יותר רקע. הכי כדאי לפנות לייעוץ מקצועי קצר כדי לקבל כיוון. נסי לפנות לפסיכולוגית בית הספר.
    בנתיים כתבי לי מה ניסית עד כה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסר משמעת

מזל
    26/08/2010

אני נוהגת להעניש אותו בדרכים שהוא אוהב כמו לא ללכת לבריכה, לחברים או לאימון כדורסל
    (הילד משחק כדורסל בליגת הכדורסל) שקלתי אפילו להוציא אותו ממשחקי הכדורסל אך אני פוחדת שזו תהיה טעות איומה מפני שהכדרסל מאוד מעסיק אותו.

אספר קצת יותר רקע

אנו משפחה ל4 ילדים 16, 13, 10 ושנתיים הילד מאוד חכם ויש לו הכל גם המון יחס,
    היום לדוגמא הוא רצה לקנות כרטיסים למחר למשחק נבחרת ישראל נגד פינלנד (הוא הולך לפעמים עם בעלי למשחקי מכבי ת"א בכדורסל) לא היה באפשרותנו לקנות את הכרטיסים והוא מאוד כעס
    התחיל לפזר את דבריו לכל עבר, ושאנו נסים לדבר איתו ולהסביר לו אינו מוכן לשמוע.
    בתגובה לא נתתי ללכת היום להופעת סיום הקיץ בים (הבעיה היא שאני מענישה את עצמי שגם אני לא יכולה ללכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו