אם מודאגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אם מודאגת
    אורית
    25/08/2010

בני בן השנתיים עד עכשיו היה איתי בבית. עוד שבוע ה-1 בספטמבר הוא ילך בפעם הראשונה לגן.בנוסף לפחדיי איך הוא יסתגל לגן חדש ללא אמא צמודה אליו במשך כל שניה ושניה אני צפוייה ללדת בעוד חודשיים וחצי ועדיין לא הכנתי אותו לכך. אני מחכה שייכנס לגן ורק אחרי שייסתגל אתחיל לספר לו את הבשורה, אבל אני מפחדת שהלידה תקדים ולא יהיה מספיק זמן להכין אותו נפשית לשינויי. בבקשה אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי איך ומתי לספר לו כדי שלא יילחץ מכל השינויים שקורים בבית בבת אחת. אשמח מאוד לתשובתכם. בתודה האם המודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן מודאגת

ליאת גרוס
    26/08/2010

שלום אורית
    ככל שאת תהיי יותר מודאגת כך תעשי יותר נזק.
    אם תהיי רגועה הילד יסתגל לגן ללא אמא צמודה כמו שמסתגלים כל שאר הילדים. הוא כבר בן שנתיים והוא אמור להיות מסוגל להסתדר.
    בגיל שנתיים הוא צעיר מכדי להבין את המשמעות של תינוק נוסף כל עוד זה לא קורה כך שאין לך דרך ממש להכין אותו. את יכולה לספר לו כבר עכשיו - הוא בכל מקרה לא יוכל להבין את המשמעות. האמת היא שגם את לא. מסתדרים. תראי.גם במקרה זה - ככל שאת תהיי יותר רגועה ובטוחה בעצמך ובו כך זה יעבור טוב יותר.
    מה יכול להרגיע אותך בימים אלו ולתת לך ביטחון באימהות שלך וביכולת של בנך? זו השאלה אליה כדאי לחפש תשובה.
    בהצלחה
    אל תדאגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו