טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני הבכור בן 3 וחצי ומאז ומתמיד השתמש באכילה ככלי נגדי. אני מוצאת עצמי מסתובבת סביבו ימים שלמים מנסה לגרום לו לואכול משהו אך לשווא. בגן הוא אוכל בסדר לפי דברי הגננות. אני יודעת שזה רק בעיה שלו מולי ודרכו לגרום לי לרוץ אחרי, וזה לא שחסרה לו תשומת לב , מה הדרך הנכונה להיפטר מהבעיה שלו ושלי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אושרית, הדרך ההכונה היא פשוט להפסיק לרוץ אחריו כדי שיאכל, ולסמוך עליו כששהוא יהיה רעב הוא יבקש בעצמו. את מכינה את הארוחה, הי אמונחת על השולחן בזמנים מסויימים, אלה הזמנים שאפשר לאכול, את יכולה להחליט אם את מניחה לו לבוא לאכול אחר כך אם הוא רוצה והארוחה תישאר על השולחן או לא, והוא כבר יסתגל למצב - בסוף הוא יאכל אם הוא ירגיש שאת מרפה מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד