ילדה בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6
    רונית
    26/08/2010

שלום רב
    אני לא יודעת אם אני פונה לפורום הנכון אבל אני קצת מבולבלת. ילדה שלי "החליטה" שתחתונים מפריעים לה. היא כול הזמן מנסה לסדר, להזיז ושוב פעם לסדר. מהצד זה נראה ממש לא יפה. בדקתי אצל הרופא אין שום בעיה פיזיאולוגית. ניסיתי להסביר שזה לא יפה, להראות על עצמי שגם אצלי תחתונים צמודים וככה זה אמור להיות. אך שום דבר לא עוזר. הם יש איזשהו היבט פסיכולוגי שאני לא מודעת?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש התיחסות. אם תשובה לא בפורום

רונית
    27/08/2010

הנכון אז תכתבו לי על כך.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 6

סמדר ריינר
    28/08/2010

שלום רונית,
    אני לא יכולה לדעת אם יש היבט פסיכולוגי שאת לא מודעת אליו בלי להכיר אתכם. יש ילדים שיש להם רגישות גבוהה למגע של בד, קורים לזה "רגישות טקטילית" ייתכן שאי הנוחות של ביתך נובעת מרגישות כזו, אולי אפשר לנסות מצוא לכך פיתרון טכני כלשהו - למשל לקנות לה תחתונים קצת יותר גדולים ממידתה, שיהיו פחות צמודים עליה, להקפיד שאלה יהיו תחתוני כותנה בלבד וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו