טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב, יש לי ילד בן 3 בדיוק בחודש האחרון הבחנתי כי הוא מסדר את כל החפצים סביבו במעגל, ומה זה אומר: צעצועים מאותה משפחה ,אם הוא משחק בחיות אז הוא מסדר אותם במעגל סביבו, מכוניות, בובות במעגל סביבו, היינו בברכה ואפילו שם הוא אסף אבנים סידר במעגל וישב באמצע ( הוא צמיד יושב באמצע, לא הייתה לו בעיה שעוד אנשים יכנסו למעגל שלו... נורא מסקרנת אותי התופעה . אשמח למענה מהיר. חשוב לי לציין כי הוא ילד בריא מפותח, יכולתוורבליתגבוהה מאוד, יודע לספור עד 10 ,יושב לבד עם ספר , "כאילו קורא "..... תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורנה, בלי הכיר את הילד אנחנו לא במאת יכולים לדעת מה זה אומר. אולי זה פשוט אומר שבא לו להיות במרכז, אולי זה אומר שכשכולם מקיפים אותו הוא מרגיש מוגן, בכל אופן זה לא נשמע משהו בעייתי או מעורר דאגה בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד