חרדה מול אנשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה מול אנשים
    אריאלה
    28/08/2010

לאחרונה בני בן ה 3 וקצת נלחץ פתאום אם יש מפגש של הרבה אנשים במתחם אחד, (אך לא בקניונים למשל)אפילו אם זה בני משפחה מורחבת..במפגשים משפחתיים גדולים למשל, הוא מבקש ללכת הביתה ואם אני מתמהמהת קצת בתגובה שלי אז מגיע גם בכי קצת היסטרי. מה שאני עושה זה -אני מרימה אותו, מחבקת ולפעמים אם ניתן גם יוצאת איתו החוצה מהמקום עד שיירגע, וזה הרבה פעמים חולף..ואז אפשר לחזור שוב פנימה. הוא צריך זמן הסתגלות למצבים המוניים כאלה.. שאלתי :האם זה נורמלי? ואיך עליי להתייחס לזה בעתיד , ואיך לעזור לו.. נ.ב. חושבת שזה קשור בעיקר למפגש שנוכחים בו מבוגרים, ופחות עם ילדים. מחכה לתשובתכם ....תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מול אנשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מול אנשים

ליאת גרוס
    30/08/2010

שלום אריאלה
    את מתארת תגובה נורמלית מאד. הילד גדל ומבין דברים שלא הבין בעבר. הוא כבר לא מרוכז רק בעצמו ובאדם הצמוד לו ומתחיל לשים לב יותר לסביבה. הוא מבין שיש מצבים פחות בטוחים וחש כי אין לו את הכלים להתמודד. העובדה שאת קשובה אליו, ומצליחה להרגיע אותו היא סימן נפלא. עם הזמן יפנים את ההרגעה שאת מספקת לו וידלמד להרגיע את עצמו. במקביל יבין שהרבה אנשים זה לא בהכרח מפחיד.
    העולם הגדול מפחיד קצת לילדים קטנים... תמשיכי כפי שנהגת עד היום ותראי שהזמן יעשה את שלו.
    במידה ויש הקצנה שמגבילה משמעותית את חיי היום יום - כתבי אלינו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אריאלה
    30/08/2010

תודה, ליאת. הרגעת אותי מאוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו