מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מול אנשיםאריאלה28/08/2010
לאחרונה בני בן ה 3 וקצת נלחץ פתאום אם יש מפגש של הרבה אנשים במתחם אחד, (אך לא בקניונים למשל)אפילו אם זה בני משפחה מורחבת..במפגשים משפחתיים גדולים למשל, הוא מבקש ללכת הביתה ואם אני מתמהמהת קצת בתגובה שלי אז מגיע גם בכי קצת היסטרי. מה שאני עושה זה -אני מרימה אותו, מחבקת ולפעמים אם ניתן גם יוצאת איתו החוצה מהמקום עד שיירגע, וזה הרבה פעמים חולף..ואז אפשר לחזור שוב פנימה. הוא צריך זמן הסתגלות למצבים המוניים כאלה.. שאלתי :האם זה נורמלי? ואיך עליי להתייחס לזה בעתיד , ואיך לעזור לו.. נ.ב. חושבת שזה קשור בעיקר למפגש שנוכחים בו מבוגרים, ופחות עם ילדים. מחכה לתשובתכם ....תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מול אנשים
ליאת גרוס30/08/2010שלום אריאלה
את מתארת תגובה נורמלית מאד. הילד גדל ומבין דברים שלא הבין בעבר. הוא כבר לא מרוכז רק בעצמו ובאדם הצמוד לו ומתחיל לשים לב יותר לסביבה. הוא מבין שיש מצבים פחות בטוחים וחש כי אין לו את הכלים להתמודד. העובדה שאת קשובה אליו, ומצליחה להרגיע אותו היא סימן נפלא. עם הזמן יפנים את ההרגעה שאת מספקת לו וידלמד להרגיע את עצמו. במקביל יבין שהרבה אנשים זה לא בהכרח מפחיד.
העולם הגדול מפחיד קצת לילדים קטנים... תמשיכי כפי שנהגת עד היום ותראי שהזמן יעשה את שלו.
במידה ויש הקצנה שמגבילה משמעותית את חיי היום יום - כתבי אלינו שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אריאלה30/08/2010תודה, ליאת. הרגעת אותי מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)