ילד עצבני,כעסן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד עצבני,כעסן
    יעל
    29/08/2010

שלום ,

ילדי הוא בן שלוש ועשרה חודשים , בחודשים האחרונים כל דבר שהוא רוצה מלווה בצעקות.
    הוא כל הזמן מרים את הקול וכועס על הסובבים אותו. גם כשאנו מסבירים לו שזה לא מנומס לצעוק ומעירים לו כשהוא צועק הוא ממשיך בדרך זו.
    זה מחמיר בעיקר שהוא נמצא אצל אימי(סבתו) , בחופשה היא שמרה עליו לא פעם וטענה שיש לו התקפי עצבים. שהוא יכול לשבת שעתיים לשחק, לראות טלביזה ופתאום נכנס "לקריזה" של צעקות והתנהגות לא הולמת .
    כמו כן יש לו אח בן שנתיים שהתנהגות של אחיו משפיעה עליו ואני רואה לאחרונה שגם הוא למד שכל פעם שהוא רוצה משהו הוא צועק.

מה עלי לעשות מעבר להסבר שאני מסבירה לו כל הזמן שלא צועקים וזה לא יפה , וכשהוא מבקש משהוא לעיתים אני לא נותנת לו את זה עד שהוא מבקש בצורה יפה וללא צעקות.

אודה להתייחסותכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עצבני,כעסן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שלוש ועשרה חודשים

סמדר ריינר
    30/08/2010

שלום יעל,
    אני לא בטוחה שהבן שלך הוא עצבני וכעסן, יותר אני מתרשמת שחוסר המסגרת בחופשה גורמת לו להרגיש תחושה שהוא לא מספיק מוחזק וזו התגובה שלו.
    ילד בן שלוש ועשרה חודשים לא יכול להעסיק את עצמו לבד כל היום אצל סבתא - לשחק שעתיים ולהתסכל בטלוויזיה, בלי שום תכנית ופעילות מונחית על ידי מבוגר או לחילופין תכנית שכוללת קצת הוצאת מרץ ולא רק לשבת שעתיים ולשחק ולראות טלוויזיה. בעצם נדרש ממנו להחזיק את עצמו לבד כל היום, או לעשות רק דברים של לשבת בשקט וזו דרישה מוגזמת בגיל שלו.
    אני מניחה שעם החזרה למסגרת ולגן יהיה לכם יותר קל להחזיר אותו למסלול. בחופשה הבאה כדאי לבנות תכנית יותר מוגדרת של תעסוקה עבורו, שכוללת הצואת מרץ, משחקי כדור, בריכה וכו' כחלק מהפעילות היומית ואופן מובנה שמהווה מסגרת מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו