מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד עצבני,כעסןיעל29/08/2010
שלום ,
ילדי הוא בן שלוש ועשרה חודשים , בחודשים האחרונים כל דבר שהוא רוצה מלווה בצעקות.
הוא כל הזמן מרים את הקול וכועס על הסובבים אותו. גם כשאנו מסבירים לו שזה לא מנומס לצעוק ומעירים לו כשהוא צועק הוא ממשיך בדרך זו.
זה מחמיר בעיקר שהוא נמצא אצל אימי(סבתו) , בחופשה היא שמרה עליו לא פעם וטענה שיש לו התקפי עצבים. שהוא יכול לשבת שעתיים לשחק, לראות טלביזה ופתאום נכנס "לקריזה" של צעקות והתנהגות לא הולמת .
כמו כן יש לו אח בן שנתיים שהתנהגות של אחיו משפיעה עליו ואני רואה לאחרונה שגם הוא למד שכל פעם שהוא רוצה משהו הוא צועק.
מה עלי לעשות מעבר להסבר שאני מסבירה לו כל הזמן שלא צועקים וזה לא יפה , וכשהוא מבקש משהוא לעיתים אני לא נותנת לו את זה עד שהוא מבקש בצורה יפה וללא צעקות.
אודה להתייחסותכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שלוש ועשרה חודשים
סמדר ריינר30/08/2010שלום יעל,
אני לא בטוחה שהבן שלך הוא עצבני וכעסן, יותר אני מתרשמת שחוסר המסגרת בחופשה גורמת לו להרגיש תחושה שהוא לא מספיק מוחזק וזו התגובה שלו.
ילד בן שלוש ועשרה חודשים לא יכול להעסיק את עצמו לבד כל היום אצל סבתא - לשחק שעתיים ולהתסכל בטלוויזיה, בלי שום תכנית ופעילות מונחית על ידי מבוגר או לחילופין תכנית שכוללת קצת הוצאת מרץ ולא רק לשבת שעתיים ולשחק ולראות טלוויזיה. בעצם נדרש ממנו להחזיק את עצמו לבד כל היום, או לעשות רק דברים של לשבת בשקט וזו דרישה מוגזמת בגיל שלו.
אני מניחה שעם החזרה למסגרת ולגן יהיה לכם יותר קל להחזיר אותו למסלול. בחופשה הבאה כדאי לבנות תכנית יותר מוגדרת של תעסוקה עבורו, שכוללת הצואת מרץ, משחקי כדור, בריכה וכו' כחלק מהפעילות היומית ואופן מובנה שמהווה מסגרת מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)