לתת משהוא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לתת משהוא
    רותי
    31/08/2010

שמתי לך שבני בן 3.10 כשהוא היה מגיע למעון בשנה שעברה .הוא יהיה מבקש שניתן לו בבוקר עוגיות כדי שיחלק לחברים שלו , ומה שהיה קורה זה שלחלק הוא היה נותן וחלק לא.
    השנה הוא עובר לגן עירייה וזימנו אותנו למפגש הכרות של הילד עם הגן ועם ילדים נוספים .
    ובחרתי לקחת אותו בהליכה רגלית , כשכל הדרך הוא קוטף פרחים (יוזמה שלו) וכשהגענו לגן הוא רצה לתת את הפרחים לילד שהוא מכיר משנה שעברה .
    הילד השני לא רצה לקחת את הפרחים ובני נשאר עם הפרחים בייד ,(נעלבתי בשביל הבן שלי )
    מצד אחד אני דיי מרוצה מהלב הרחב של בני ,ומצד שני אני דיי דואגת שהחברה לא תנצל אותו
    אך להסביר לבן שלי שאפשר לבחור חברים גם מבלי לרצות לתת להם משהוא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לתת משהוא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת משהו

סמדר ריינר
    31/08/2010

שלום רותי,
    בנך כפי הנראה חש חסר ביטחון ולא ער למה יש ו לתת גם ככה בלי מתנות. חושב לחזק את הביטחון לו, להזכיר לו את התכונות החיוביות שלו, ולמה לדעתך ילדים בכל מקרה ירצו ויאהבו להתחבר איתו (כי הוא נחמד, כי הוא משחק יפה, וכו'), כדאי להזמין ילדים הבייתה וליצור מצב שבו בנך משחק איתם אחד על אחד ויוצר חברויות שיתנו לו ביטחון להגיע בבוקר לגן ולהתקבל על ידם בלי מתנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו