אובססיה בילד בן7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיה בילד בן7
    יניב
    31/08/2010

יש לי ילד בן 7 הסובל מהפרעות קשב וריכוז. בתחילה טופל ברטלין שהוחלף לקונצרטה עקב תופעות של התפרצויות זעם. לאחרונה בני החל לפתח הרגל אובססבי. כאשר נוגעים בילד הוא ניגש אלי או אל אשתי ומנגב\משפשף את האמה וכף היד על גופי ולעיתים על הספה יש לציין שבעיקר מדובר במגע של בנות אך לא רק. כמו כן לא נרתע ממגע של הקרובים אליו כמו אמא אבא סבתא וכדומה.
    הדבר מדאיג אותי ביותר ואני חושש מOCD .
    אני
    קובע לו תור לאיבחון פסיכיאטרי אך עד שיגיע התור אני בלחץ היסטרי ואשמח לקבל מעט מידע בנושא!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה בילד בן7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה

סמדר ריינר
    01/09/2010

שלום יניב,
    הפרעה אובססיבית קשורה בדרך כלל לרמת חרדה גבוהה. ניתן לטפל בה בטיפול קוגניטיבי התנהגותי, לעיתים זה מועיל לשלב טיפול תרופתי. בכל אופן חשוב שבטיפול שיהיו מעורבים ההורים כיוון שיש דברים שצריך לעשות בבית ולשנות בבית כדי שהאובססיה תדעך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר

יניב
    01/09/2010

תודה על התייחסותך. כרגע נקבע לו תור לאיבחון פסיכיאטרי אך אין ספק שהילד חרד וחסר ביטחון עצמי. כמובן שהגורם טופל כהלכה. תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו