מכל הפניות, רק שלי לא זכתה לתגובה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מכל הפניות, רק שלי לא זכתה לתגובה..
    אמא דאגנית
    01/09/2010

התייעצות אמא דאגנית 16:32 31.08.10

בני הבכור בן10 וחצי , אני אמא חמה ודאגנית (קצת יותר מדי). מהשנה הזאת קבוצת הספורט של בני מתחילה לשחק מחוץ לעיר, מה שאומר שהם יסעו באוטובוס עם המאמן.
    אני נורא דואגת ומפחדת לשלוח אותו בלעדי או בלעדי בעלי לעיר זרה. אני חושבת שהוא צעיר מדי, אני מפחדת שלא יסתדר, שאולי מישהו יעליב אותו או יציק לו ואני לא היה במרחק סביר כדי לבוא ולעזור.
    אני כולי בחרדות וחששות. הילד גדל, אבל אני לא בטוחה שהוא כבר מספיק גדול לנסוע בלעדינו. זה לא שאני לא סומכת עליו, אבל יש כ"כ הרבה מטורפים היום....
    בקיצור, אני חרדה ומבולבלת ומבקשת עצה: האם לדעתכם זה גיל סביר לשחררו עם המאמן והקבוצה?
    יש למשהו נסיון עם זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה

סמדר ריינר
    01/09/2010

שלום לך,
    קודם כל לא רק הפניה שלךלא זכתה לתגובה. יש בפורום פניות רבות ולא תמיד אנחנו יכולות להספיק הכל. דבר שני, מניסוח הפניה עולה שאת פונה לעוד הורים ומבקשת לדעת אם למישהו קרה מקרה דומה, לא היה ברור שאת רוצה התייחסות ממנהלות הפורום.
    ולגופו של עניין: כן, גיל 10 זה גיל סביר בהחלט לשלוח ילד עם מאמן וקבוצה. כמו שזה סביר לשלוח אותו לטיול שנתי מטעם בית הספר עם הכיתה והמורה, או עם המדריכים בצופים והקבוצה של הצופים. ילדים יוצאים לטיולים בגילאים כאלה ליותר מיום אחד, רחוק מהבית.
    השאלה אם את מכירה את המאמן וסומכת עליו. חשוב שתציידי את בנך בהוראות מה עליו לעשות במקרים מסויימים - נניח אם הוא לא מרגיש טוב, או הולך לאיבוד, או שמישהו מציק לו. את ההוראות האלה חשוב לתת לא כשאת משדרת לחץ, היסטריה ודאגה - אלא בצורה עניינית שמשדרת לו שאת סומכת עליו, שהוא יכול לבד, ובסך הכל הוא אמור ליהנות ואין סיבה שמשהו לא נעים יקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו