מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכל הפניות, רק שלי לא זכתה לתגובה..אמא דאגנית01/09/2010
התייעצות אמא דאגנית 16:32 31.08.10
בני הבכור בן10 וחצי , אני אמא חמה ודאגנית (קצת יותר מדי). מהשנה הזאת קבוצת הספורט של בני מתחילה לשחק מחוץ לעיר, מה שאומר שהם יסעו באוטובוס עם המאמן.
אני נורא דואגת ומפחדת לשלוח אותו בלעדי או בלעדי בעלי לעיר זרה. אני חושבת שהוא צעיר מדי, אני מפחדת שלא יסתדר, שאולי מישהו יעליב אותו או יציק לו ואני לא היה במרחק סביר כדי לבוא ולעזור.
אני כולי בחרדות וחששות. הילד גדל, אבל אני לא בטוחה שהוא כבר מספיק גדול לנסוע בלעדינו. זה לא שאני לא סומכת עליו, אבל יש כ"כ הרבה מטורפים היום....
בקיצור, אני חרדה ומבולבלת ומבקשת עצה: האם לדעתכם זה גיל סביר לשחררו עם המאמן והקבוצה?
יש למשהו נסיון עם זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה
סמדר ריינר01/09/2010שלום לך,
קודם כל לא רק הפניה שלךלא זכתה לתגובה. יש בפורום פניות רבות ולא תמיד אנחנו יכולות להספיק הכל. דבר שני, מניסוח הפניה עולה שאת פונה לעוד הורים ומבקשת לדעת אם למישהו קרה מקרה דומה, לא היה ברור שאת רוצה התייחסות ממנהלות הפורום.
ולגופו של עניין: כן, גיל 10 זה גיל סביר בהחלט לשלוח ילד עם מאמן וקבוצה. כמו שזה סביר לשלוח אותו לטיול שנתי מטעם בית הספר עם הכיתה והמורה, או עם המדריכים בצופים והקבוצה של הצופים. ילדים יוצאים לטיולים בגילאים כאלה ליותר מיום אחד, רחוק מהבית.
השאלה אם את מכירה את המאמן וסומכת עליו. חשוב שתציידי את בנך בהוראות מה עליו לעשות במקרים מסויימים - נניח אם הוא לא מרגיש טוב, או הולך לאיבוד, או שמישהו מציק לו. את ההוראות האלה חשוב לתת לא כשאת משדרת לחץ, היסטריה ודאגה - אלא בצורה עניינית שמשדרת לו שאת סומכת עליו, שהוא יכול לבד, ובסך הכל הוא אמור ליהנות ואין סיבה שמשהו לא נעים יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)