גמילה לא ברורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה לא ברורה
    רותי
    01/09/2010

יש לי ילד בן שנתיים וארבעה חודשים , הוא מעולם לא אמר יש לי פיפי או קקי אבל לפני 3 שבועות
    שהם סיימו את המעון בימים החמים האלו הורדתי לו את הטיטול ונתתי לו להסתובב ערום בבית ביום הראשון הוא פספס על הרדפה ואמרתי לא שזה פיפי /קקי למחרת שמתי לב שהוא עוצר
    את עצמו ובכל פעם למשל שיש לו פיפי יוצאים לא טיפטופים והוא בוריח .
    כדי לא לתסכל את הילד החלטתי להחזיר לו את הטיטול עד שהוא יגיד לי .
    למחרת הוא אמר לי קקי לקחתי אותו לשרותים כדי להבין אם הוא יודע על מה הוא מדבר
    ואחרי כמה דקות הוא אכן עשה בשרותים ,כמובן שנפרדנו מהקקי והוא הוריד את המיים ונופפנו לשלום לקקי
    נ.ב הילד שלי היום יודע להגיד לי שהוא צריך לשרותים אבל מחר הוא חוזר למעון והוא לא יסתובב ערום כמו בבית ,והוא לא יודע להוריד את המכנסיים ולנקות אחריו ,אני לא בטוחה שיש זמן למטפלות
    לטפל רק בבן שלי כשיש עוד 30 ילדים בגן .

מה לעשות ???
    להחזיר את הטיטול ? לתת לא להתמודד בלי טיטול.
    אני לא התכוונתי לגמול אותו ללא רצונו יצא .
    מה לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה לא ברורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה

סמדר ריינר
    01/09/2010

שלום רותי,
    נראה לי שחשוב שתדברי עם הגננת בגן, בגיל הזה גננות ומטפלות אמורות להיות מיומנות בתמיכה בתהליכי גמילה, אחרת איך לדעתך ילדים נגמלים? לא הולכים לגן?
    תנסי לראות איך זה עובד, נשמע שהילד בשל לגמילה, אין סיבה לא להמשיך זאת לפי מה שתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו