מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 8 עם בעיה ריגשית וילדותיתאמא מודאגת17/11/2007
שלום ,
בני בכיתה ב' ומאחר והמורה אמרה בכיתה א' כי יש לו בעיה של קשב וריכוז ניתפסו בזה .
החלטתי לבצע את אבחון טובה והתוצאות אומרות שיש לילד בעיה ריגשית וילדותית, לגבי קשב וריכוז ציינה בעיה קלה מאוד ולא צריך לקבל רטלין.
ניגשתי עם תוצאות אלו למנהלת בה"ס וביקשתי לטפל בדרך אחרת ממה שעשו עד היום (היה המון כעס מצידה) למה לא אמרתי על האבחון היא רצתה לתת חוות דעת לפני.
רני צריכה את עזרתך היום הילד מראה אלימות כלפי חברים שמציקים לו מילולית או פיזית , חוסר שקט בכיתה וירידה בלימודים.
אני מקבלת איומים רבים מצד מנהלת בה"ס שתפנה לגורמים אחרים במקום שתעזור לי בבעיה הקיימת והילד מרגיש כל הזמן מאוים ממנה.
כרגע הילד התחיל ללכת לאימוני כדורגל ובבית אנחנו עושים המון יצירה ואומנות ספורט.
מה עוד אפשר לעשות? למי לפנות?
שכחתי לציין שהילד עבר איבחון פסיכולוג ויש לו המון פונטציאל לימודי וגם שם נאמר בעיה ריגשית.
המורים יחד עם מנהלת בית הספר שוחחתו עם ועד ההורים והחרימו את הילד מבחינה חברתית והילד מנסה להפגין נוכחות בדרך אלימה , זריקת חפצים , נפילות יזומות וכו'.
אני מרגישה שעושים לילד רע ולא מנסים לעזור מכוון שהוכחתי להם שטעו ושהוא לא זקוק לכדורים כמו שאמרו.
תודה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רגשית?
שרון באומל18/11/2007שלום לך
על מנת לענות לך תשובה מלאה, הייתי שמחה אם תכתבי מה עבר הילד בחצי שנה האחורנה. זאת כי נראה לי שהתנהגותו בגן הינה תגובה לשינויים, לפחות באופן חלקי, וכדי לשנות זאת יש להתייחס לשינויים הללו באופן ספציפי
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)