טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי בת שנה וחודשיים, נמצאת בשיאה של חרדת זרים נוראית....כל זר שנכנס הביתה היא צורחת ועכשיו אני צריכה להכניס אותה לגן ... יש לכן הצעות איך להתמודד ? ושאלה נוספת, תוכלי להסביר לי בקצרה למה יש חרדת זרים ובמה היא שונה מחרדת הנטישה וחרדת הפרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמו חרדת הנטישה, גם החרדה מזרים היא הליך טבעי התפתחותי תקין. צריך לאפשר לילדה להכיר את הדמות החדשה לפני שתשאר איתה לבד. חשוב שיהיה לב ברור שאמא מאשרת למטפל לטפל בה. זה צריך להעשות בהדרגה. אני מפנה אותך לאתר שלי לקרוא כתבה בנושא כניסה לגן. בהצלחה!
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד