מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדים בני שלושגל02/09/2010
ביתי ואחיין שלי באותו הגיל. משנולדו הם משחקים יחד יפה מאוד ובעקבות זאת רשמנו אות לגנים יחד.בשנה האחרונה(לאחר הרישום לגן השנה)הם פשוט לא מסתדרים. אי אפשר לשבת איתם רגע הם רבים מכות "רצח" בלי הפסקה . בעיקר מצד האחיין למרות שהרבה פעמים היא מרגיזה אותו. הדבר נמשך המון זמן עד שהגענו למצב שאני ואימו כמעט ולא נפגשות כי המצב בלתי נסבל ולא משתפר. בנתיים השנה נפתחה וכבר ביום הראשון ביתי חזרה מהגן החדש עם שריטה והגננת אמרה שהם לא הפסיקו לריב. אני מצידי חשבתי להעביר אותה גן לפני שיהיה מאוחר מידי. אבל הציעו לי להשאיר אותה ושהיא תדע להתמודד. אין מה לדבר עם אימא שלו היא אדישה באופיה (מאוד אדישה)ולא מתרגשת מכלום . ואני בדיוק ההיפך ממנה .מה את מציעה ? האם זה פיתרון ? ואם בגן השני יהיה ילד שירביץ לה בלי הפסקה? או שבגלל שזה בין משפחה ומתראים גם בפגישות משפחתיות(שגם שם זה קטסטרופה) זה שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדים בני שלוש
סמדר ריינר02/09/2010שלום גל,
לא, המאת אני לא חשובת שזה בגלל שהם בני משפחה זה שונה. בכל גן יכול להיות ילד שמרביץ. אם את סומכת על הגננת שהיא תתמודד - מה טוב. את גם יכולה להגיד לביתך התרחק ממנו כי הם כל הזמן רבים. אם מה שמטריד אותך זה שזה יפגע באימו -זה כבר סיפור אחר, אם מהסיבה הזו נוח לך יותר להעביר אותו גן - זה עניין שלך. אם כי לדעתי אין מה להיעלב פה הרי שתיכן מודעות לבעיה וזו הסיבה שלא נפגשים - כלומר כבר קיימת התרחקות ממילא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גל02/09/2010לא ממש לא מפחדת שאימו תיפגע. ההיפך היא נורא אדישה ואני היא זו שכל היום מפרידה בניהם ולא יכולה לשבת רגע. מבחינתה שירביצו אחד לשניה עד שיסתדרו. כמובן שזה נוח לה כאשר הבן שלה הרבה יותר אגרסיבי וחזק והבת שלי לא יכולה להתגונן . מעניין אם זה היה ההיפך אם היא הייתה ממשיכה לשבת ולהיות אדישה בצורה כזאת?הכוונה שלי בקשר למשפחה .
בכל אופן תודה על התשובה שלך. היא עזרה לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור..
סמדר ריינר02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)