ילדים בני שלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים בני שלוש
    גל
    02/09/2010

ביתי ואחיין שלי באותו הגיל. משנולדו הם משחקים יחד יפה מאוד ובעקבות זאת רשמנו אות לגנים יחד.בשנה האחרונה(לאחר הרישום לגן השנה)הם פשוט לא מסתדרים. אי אפשר לשבת איתם רגע הם רבים מכות "רצח" בלי הפסקה . בעיקר מצד האחיין למרות שהרבה פעמים היא מרגיזה אותו. הדבר נמשך המון זמן עד שהגענו למצב שאני ואימו כמעט ולא נפגשות כי המצב בלתי נסבל ולא משתפר. בנתיים השנה נפתחה וכבר ביום הראשון ביתי חזרה מהגן החדש עם שריטה והגננת אמרה שהם לא הפסיקו לריב. אני מצידי חשבתי להעביר אותה גן לפני שיהיה מאוחר מידי. אבל הציעו לי להשאיר אותה ושהיא תדע להתמודד. אין מה לדבר עם אימא שלו היא אדישה באופיה (מאוד אדישה)ולא מתרגשת מכלום . ואני בדיוק ההיפך ממנה .מה את מציעה ? האם זה פיתרון ? ואם בגן השני יהיה ילד שירביץ לה בלי הפסקה? או שבגלל שזה בין משפחה ומתראים גם בפגישות משפחתיות(שגם שם זה קטסטרופה) זה שונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים בני שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים בני שלוש

סמדר ריינר
    02/09/2010

שלום גל,
    לא, המאת אני לא חשובת שזה בגלל שהם בני משפחה זה שונה. בכל גן יכול להיות ילד שמרביץ. אם את סומכת על הגננת שהיא תתמודד - מה טוב. את גם יכולה להגיד לביתך התרחק ממנו כי הם כל הזמן רבים. אם מה שמטריד אותך זה שזה יפגע באימו -זה כבר סיפור אחר, אם מהסיבה הזו נוח לך יותר להעביר אותו גן - זה עניין שלך. אם כי לדעתי אין מה להיעלב פה הרי שתיכן מודעות לבעיה וזו הסיבה שלא נפגשים - כלומר כבר קיימת התרחקות ממילא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    02/09/2010

לא ממש לא מפחדת שאימו תיפגע. ההיפך היא נורא אדישה ואני היא זו שכל היום מפרידה בניהם ולא יכולה לשבת רגע. מבחינתה שירביצו אחד לשניה עד שיסתדרו. כמובן שזה נוח לה כאשר הבן שלה הרבה יותר אגרסיבי וחזק והבת שלי לא יכולה להתגונן . מעניין אם זה היה ההיפך אם היא הייתה ממשיכה לשבת ולהיות אדישה בצורה כזאת?הכוונה שלי בקשר למשפחה .
    בכל אופן תודה על התשובה שלך. היא עזרה לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור..

סמדר ריינר
    02/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו