מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטותטל02/09/2010
הילדה שלי בת 4.7 היתה בגן הכל היה בסדר ילדה חברותית חכמה משחקת עם שמחת חיים
אנחנו עברנו דירה והיקשבתי לעצתך ורשמתי אותה לגן שקרוב לבית החדש במקום להמשיך בגן הישן עם נסיעות העדפנו שהגן יהיה במרחק הליכה
הילדה לא כל כך התחברה לגן החדש אפילו שזו התחלה זה לא אותו דבר כמו בגן הקודם שכבר בהתחלה אמרה לי אמא תלכי הביתה ויש לי חברה וכל מיני כאלה היתה רוצה ללכת לבד לגן
ניראה לי שאני טועה כי אני סומכת על השיקול דעת שלה היא כזו חכמה מסתכלת בתוך האישונים של העיניים ויודעת מי טובה ונחמדה איתה ומי לא מהגננות
הם טוענות שאני משדרת לה חוסר ביטחון אבל אני בתוך תוכי יודעת שאם היה לה טוב הפרידה בבוקר היתה יותר קלה והיא חוזרת ואומרת אמא אני רוצה את הגן הישן
אני שוקלת להחזיר אותה לגן הישן במידה והבקרים ימשיכו ככה עם בכי אני לא יודעת כמה זמן לתת לה להתרגל עם כל החגים שיש
מה אני אמורה לעשות
אני מבולבלת לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות
סמדר ריינר02/09/2010שלום טלי,
היא עדיין לא יכולה לדעת אם טוב לה או לא. היא עוד לא התחילה עדיין להתאקלם והיא לא מכירה אף אחד. אני מניחה שייעצו לך לשלוח אותה קרוב לבית בגלל שיהיה קשה לשמור על קשרים חברתיים אחרי הצהריים, שבגיל הזה הם מאוד חשובים. ובכל מקרה את דוחה את ההתמודדות לשנה הבאה או כיתה א' כי בשלב כלשהו היא אמורה להתמודד עם המעבר, היא לא תוכל כל החיים ללמוד רחוק מהבית.עברו רק יומיים, אין לה שום דרך לדעת אם טוב לה או לא רק מהתבוננות בעיני הגננות. גם הן לחוצות, גם אצלן התחילה שנה, תנו לדברים צ'אנס. לא בכל מקום מרגישים טוב מהתחלה, זה לא אומר שזה לא יקרה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)