התלבטות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    טל
    02/09/2010

הילדה שלי בת 4.7 היתה בגן הכל היה בסדר ילדה חברותית חכמה משחקת עם שמחת חיים
    אנחנו עברנו דירה והיקשבתי לעצתך ורשמתי אותה לגן שקרוב לבית החדש במקום להמשיך בגן הישן עם נסיעות העדפנו שהגן יהיה במרחק הליכה
    הילדה לא כל כך התחברה לגן החדש אפילו שזו התחלה זה לא אותו דבר כמו בגן הקודם שכבר בהתחלה אמרה לי אמא תלכי הביתה ויש לי חברה וכל מיני כאלה היתה רוצה ללכת לבד לגן
    ניראה לי שאני טועה כי אני סומכת על השיקול דעת שלה היא כזו חכמה מסתכלת בתוך האישונים של העיניים ויודעת מי טובה ונחמדה איתה ומי לא מהגננות
    הם טוענות שאני משדרת לה חוסר ביטחון אבל אני בתוך תוכי יודעת שאם היה לה טוב הפרידה בבוקר היתה יותר קלה והיא חוזרת ואומרת אמא אני רוצה את הגן הישן
    אני שוקלת להחזיר אותה לגן הישן במידה והבקרים ימשיכו ככה עם בכי אני לא יודעת כמה זמן לתת לה להתרגל עם כל החגים שיש
    מה אני אמורה לעשות
    אני מבולבלת לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות

סמדר ריינר
    02/09/2010

שלום טלי,
    היא עדיין לא יכולה לדעת אם טוב לה או לא. היא עוד לא התחילה עדיין להתאקלם והיא לא מכירה אף אחד. אני מניחה שייעצו לך לשלוח אותה קרוב לבית בגלל שיהיה קשה לשמור על קשרים חברתיים אחרי הצהריים, שבגיל הזה הם מאוד חשובים. ובכל מקרה את דוחה את ההתמודדות לשנה הבאה או כיתה א' כי בשלב כלשהו היא אמורה להתמודד עם המעבר, היא לא תוכל כל החיים ללמוד רחוק מהבית.עברו רק יומיים, אין לה שום דרך לדעת אם טוב לה או לא רק מהתבוננות בעיני הגננות. גם הן לחוצות, גם אצלן התחילה שנה, תנו לדברים צ'אנס. לא בכל מקום מרגישים טוב מהתחלה, זה לא אומר שזה לא יקרה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו