טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול
    טל
    03/09/2010

הפסיכולוגית מיכל דליות ענתה לשאלתי בעניין פחדים שהילדה שלי בת 4.5 מאוד פוחדת בתקופה האחרונה היא אמרה שאני צריכה לפנות לטיפול עם מטפל בתוך חוג שהוא מיוחד להוציא לה את הפחדים האלה דרך חוג דרמה או שירה ריקוד לפי מה שהילדה אוהבת
    רק שהיא לא אמרה לי איך עושים את זה למי פונים?
    מה זה חוג רגיל?
    תוכלי לעזור לי ולכוון אותי למי לפנות כי היא אמרה שזה צריך להיות דחוף
    תודה רבה
    אתם עוזרים לי מאודד מאודד בכל השאלות שלי באתר הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול

סמדר ריינר
    03/09/2010

שלום טל,
    כדי להבין למה מיכל דליות התכוונה - עדיף לדעתי לשאול אותה (היא לא פסיכולוגית למיטב ידיעתי דרך אגב).
    אני מניחה שהיא התכוונה לטיפול באומנות.
    את יכולה לנסות לפנות למכון להתפתחות הילד באיזור מגורייך שעובד עם קופת החולים שלך, ולברר האם קיים שם טיפול ריגשי עם מטפלים באומנות, או ליתר דיוק מטפלים ביצירה והבעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד

טל
    03/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור...

סמדר ריינר
    03/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו