טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הפסיכולוגית מיכל דליות ענתה לשאלתי בעניין פחדים שהילדה שלי בת 4.5 מאוד פוחדת בתקופה האחרונה היא אמרה שאני צריכה לפנות לטיפול עם מטפל בתוך חוג שהוא מיוחד להוציא לה את הפחדים האלה דרך חוג דרמה או שירה ריקוד לפי מה שהילדה אוהבת רק שהיא לא אמרה לי איך עושים את זה למי פונים? מה זה חוג רגיל? תוכלי לעזור לי ולכוון אותי למי לפנות כי היא אמרה שזה צריך להיות דחוף תודה רבה אתם עוזרים לי מאודד מאודד בכל השאלות שלי באתר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טל, כדי להבין למה מיכל דליות התכוונה - עדיף לדעתי לשאול אותה (היא לא פסיכולוגית למיטב ידיעתי דרך אגב). אני מניחה שהיא התכוונה לטיפול באומנות. את יכולה לנסות לפנות למכון להתפתחות הילד באיזור מגורייך שעובד עם קופת החולים שלך, ולברר האם קיים שם טיפול ריגשי עם מטפלים באומנות, או ליתר דיוק מטפלים ביצירה והבעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד