מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אתיקה וחוקיםעומרי03/09/2010
שלום רציתי לשאול, רק סתם לידיעה כללית, וגם בגלל שאני בעצמי מטופל ומודרך. ובקרוב מטפל.
מה ההבדל בין אתיקה לחוק?האם יחסי מין בין מטפל למטופל הם חוק?או אתיקה?האם יחסי מין לא יכולים להתקיים בין מטפל למטופל?או כול קשר אחר?בן משפחה, אח, דוד?חבר?
מה בקשר לקשר אחר?קשר טלפוני?ואחרי שניפרדנו?מותר להיפגש אחרי שנפרדים(אחרי הפרידה)?לדבר בטלפון?להיות בהרצאה שלה?להיות איתה ביחד בחוג?להיות חבר שלה בפייסבוק?ואם הייתי תלמיד בצפר(סיימתי מזמן בצפר) ובעלה מורה והוא המורה שלי, האם אפשר הדבר?(מקרה אמיתי שקרה למישהוא)...
מה בקשר לעובדים עם המטפל בעבודה כלומר אם אני אצל פסיכולוג, במרפאה ציבורית, של משרד הבריאות ואני נפגש עם פסיכיאטרית באותו מרפאה, יכול להיות בניהם קשר מיני, יחסי מין, או כול קשר אחר מחוץ לעבודה?עמיתים לעבודה, חברים לעבודה,
ובלי קשר לזה, יכול להיות בין חברים לעבודה, עובדים ביחד פסיכולוגים פסיכיאטרים, במיוחד פסיכולוגים קשר מיני או כול קשר אחר?חוץ מיחסי עבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתיקה
סמדר ריינר04/09/2010שלום לך,
אם אתה סטודנט למקצוע טיפולי כדאי מאוד שתפנה את השאלות לך למומחים לאתיקה או מבקום בו אתה לומד או לפורום אתיקה באתר "פסיכולוגיה עברית".
אתה שאלת שאלות רבות והתשובות שלהן הן מורכבות ולא למענה בפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)