טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני ובעלי רוצים לטוס בדצמבר השנה , הילדה תיהיה בת שנה בגיל הזה , ואנחנו רוצים להשאיר אותה אצל אמא שלי . מה שחשוב לציין זה שהילדה ואמא שלי מאוד קשורות והיא שומרת אליה באופן קבוע שלוש פעמים בשבוע ואנחנו הרבה אצלה גם בלי קשר . רציתי לדעת אם נסיעה של 7 ימים יכולה לגרום לילדה חרדת נטישה , אם כדי אולי לקצר את הטיול ל5 ימים או שזה לא משמעותי בכלל . אשמח לתשובה ותודה רבה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עינת, מאוד לא מומלץ, ילדה בת שנה עדיין לא מבינה וקשה להסביר לה שאתם תחזרו, גם אם אתם תסבירו זה עדיין לא יהיה מוחשי. גם 5 ימים זה קצת יותר מדי לטעמים בגיל הזה. עדיף פצל לשני סופי שבוע או לחכות לגיל שנתיים לפחות. בכל מקרה, אם אתם בכל זאת מחליטים לבצע, עדיף שזה יהיה כמה שיותר בתנאים שמוכרים לה, אם אפשר אצלכם בבית ושאמא שלך תבוא, או לקחת דברים שהיא מכירה ואוהבת מהבית אליה -מצעים, פיג'מה, צעצועים וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד