נסיעה לחול ללא הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחול ללא הילד
    עינת פאר
    04/09/2010

היי,
    אני ובעלי רוצים לטוס בדצמבר השנה , הילדה תיהיה בת שנה בגיל הזה , ואנחנו רוצים להשאיר אותה אצל אמא שלי . מה שחשוב לציין זה שהילדה ואמא שלי מאוד קשורות והיא שומרת אליה באופן קבוע שלוש פעמים בשבוע ואנחנו הרבה אצלה גם בלי קשר .
    רציתי לדעת אם נסיעה של 7 ימים יכולה לגרום לילדה חרדת נטישה , אם כדי אולי לקצר את הטיול ל5 ימים או שזה לא משמעותי בכלל . אשמח לתשובה ותודה רבה עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחול ללא הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל

סמדר ריינר
    04/09/2010

שלום עינת,
    מאוד לא מומלץ, ילדה בת שנה עדיין לא מבינה וקשה להסביר לה שאתם תחזרו, גם אם אתם תסבירו זה עדיין לא יהיה מוחשי. גם 5 ימים זה קצת יותר מדי לטעמים בגיל הזה. עדיף פצל לשני סופי שבוע או לחכות לגיל שנתיים לפחות.
    בכל מקרה, אם אתם בכל זאת מחליטים לבצע, עדיף שזה יהיה כמה שיותר בתנאים שמוכרים לה, אם אפשר אצלכם בבית ושאמא שלך תבוא, או לקחת דברים שהיא מכירה ואוהבת מהבית אליה -מצעים, פיג'מה, צעצועים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו