תינוקת צועקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת צועקת
    מגי אלי
    04/09/2010

היי,
    התינוקת שלי בת חודשיים וחצי. התחילה לצעוק על כל דבר: עייפות, רעב.. וכו'. איך אני צריכה להתייחס לנושא. האם לא להתייחס ולשיםלה מוצץ? על מנת שהתופעה לא תתפתח?
    האם זהו שלב שכל התינוקות עוברים וצריך להגיב להם? אם כן כיצד להגיב להם? לדבר איתם ברוך? להרים על הידיים ( אני לא עבד אלא אם מדובר בכאב כלשהוא.

חשוב לציין כי היא משחקת הרבה לבד בחלק משעות היום ובשעות קבועות אנו עושים תרגילי התפתחות על מזרן פעילות עם צעצועי התפתחות.

אני מפחדת שאם אני נשארת אדישה לצעקות שלה והיא בכל זאת נרגעת בסופו של דבר ( אחרי כמה דקות) אני פוגעת באמון שהיא צריכה לבנות.

איך להתנהג?

תודה,

מגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת צועקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת צועקת

סמדר ריינר
    04/09/2010

שלום לך,
    את צודקת, אם את נשארת אדישה את אכן פוגעת באמון שלה. זה מה שתינוקות עושים, הם צועקים, איך את רוצה שהיא תודיע לך שמשהו לא בסדר? אם היא רעבה או עייפה, בודאי שלא להישאר אדישים אלא לטפל בעייפות או ברעב, להרדים או לתת אוכל או כל דבר אחר שהיא זקוקה לו, את החינוך וההרגלים יש לשמור לגיל הרבה יותר מאוחר, היא רק תינוקת והיא לא יכולה ולא אמורה להתאפק, יש דברים שהיא צריכה. גידול תינוקות הוא עבודה מתישה ולפעמים זה נדמה שהתינוק הוא רודן קטן, וזה מקומם, אבל הוא לא באמת רודן, אלה היכולות שלו כרגע והוא חייב שימלאו את צרכיו, לגמרי. זה לא פינוק, זה הכרחי. חשוב שגם תשיגי לך במידת האפשר עזרה כי אין ספק שזה מאוד קשה, עבור כל אם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו